Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: goedkope smartphone

De zomer komt er weer aan. Dat betekent lekker op pad, of het nou een camping in Friesland of een vakantie in Afrika is. Of misschien blijf je wel thuis, en ga je Nederland verkennen. Ook begint het festivalseizoen weer. Modderig, druk, chaotisch maar vooral een flinke portie genieten. De Aldi helpt je een handje met een smartphone.

Alcatel U5 4047F bij de Aldi

Smartphones worden echter steeds prijziger, vooral de echte flagships. Apple’s iPhones waren al vrij prijzig. Los van of ze hun prijskaartje waard zijn of niet. De iPhone X deed daar eind vorig jaar nog eens een schepje bovenop. In Nederland kost het goedkoopste basismodel 1149 euro. Ka-ching!

Een flinke investering, waar je ook echt een toptoestel voor terug krijgt. Feit blijft wel dat je een flinke zak geld in je broekzak hebt zitten. Bovendien hebben iPhones nu een glazen achterkant, evenals veel Android smartphones. Dat levert niet alleen de mogelijkheid op om ze draadloos op te laden, maar maakt ze ook nog eens extra kwetsbaar.

Aldi Alcatel U5 4047F bij de Aldi Alcatel U5 4047F bij de Aldi

Niet echt ideaal tijdens je wilde avonturen in het buitenland, of tijdens het dronken rond banjeren in de modder tijdens Pinkpop. De oplossing? Een budgetmodel. Wellicht heb je nog je oude toestel liggen. Je kunt echter ook verrassend vaak een spotgoedkoop modelletje in je lokale supermarkt vinden.

De Aldi heeft vanaf vandaag deze smartphone in de aanbieding, de Alcatel U5 4047F. Anno 2018 zijn de specificaties lachwekkend. Met 1GB aan werkgeheugen en een 2MP selfiecamera is het verre van een toptoestel.

Toch is het specspakket meer dan genoeg om mee te WhatsAppen, emailen en te bellen. Met de 5MP camera kun je ook nog een fotootje maken. Nogmaals: in vergelijking met je eigen toestel zal het tegenvallen, maar de prijs maakt dit toestel zo interessant.

Voor 69,99 euro heb je namelijk al een exemplaar. Een mooi prijsje voor een backup-telefoon die meer kan dan je oude Nokia, maar waarbij het geen megaramp is als er iets mee gebeurt.

Nooit meer de tofste aanbiedingen van de Aldi, Lidl of Action missen? Check dan onze nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: goedkope smartphone
Sluiten