Robert Kroes
Robert Kroes Gadgets 6 feb 2019

De beste smartphone deals van MediaMarkt en Bol.com: week 6

#6 MediaMarkt: Nokia 1 2018

Nokia had een de reputatie van een onverwoestbare telefoon tegen een redelijke prijs. Na een aantal jaren stilte is het merk weer helemaal terug. Met de Nokkia 1 2018 demonstreert zij dat een smartphone tegenwoordig tientjeswerk is. Toch is de telefoon zeer compleet. Zo heb je een 4,5 inch touchscreen met Android Oreo Go als besturingssysteem. Daarnaast is er 1 GB RAM werkgeheugen en 8 GB opslagcapaciteit, een 1.1. GHz quad-core processor, bluetooth (versie 4.2) en Wifi ingebouwd.

Zelfs het maken van foto’s is mogelijk door de 5-megapixel camera met LED-flitser aan de achterzijde en een 2 megapixel frontcamera. De batterij van 2.150 mAh is vervangbaar, dus door genoeg reservebatterijen mee te nemen ben je ze lang bereikbaar zonder opladen als je wilt.De gebruikelijke sensoren, zoals lichtsensor, proximity-sensor, accelerometer en gyroscoop zijn eveneens aanwezig, net zoals de GPS-functie.

Deze Dual-sim telefoon is met name geschikt voor mensen die graag goede belkwaliteit hebben zonder al te veel extra’s of als eerste telefoon om kinderen te laten wennen. Naast de voordelige dealprijs die we zo noemen krijg je nu bij bestelling een gratis KPN SIM-kaart met 1 GB data en maximaal € 10,- beltegoed.

De Nokia 1 2018 is te koop voor € 59,- bij MediaMarkt

Nokia 1 2018 smartphone

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
De beste smartphone deals van MediaMarkt en Bol.com: week 6
Sluiten