Daniel Koster
Daniel Koster Fotografie 11 feb 2017

Dagelijkse dosis inspiratie: deze smartphone hacks waardeer je als fotograaf

Ben jij een (smartphone)fotograaf? Dan kun je, zelfs als je de grootste creatieveling van het stel bent, af en toe wel wat inspiratie gebruiken. Je dagelijkse dosis creativiteit wordt bij dezen met deze smartphone hacks aangereikt. Doe er je voordeel mee!

We hebben het namelijk over vier creatieve smartphone hacks waar jij vast en zeker wat mee kunt. Of je er nou voor kiest om ze blindelings te kopiëren of er je eigen draai aan te geven, dat doet er niet toe. Jij kunt weer even op avontuur uit en komt vast en zeker met unieke plaatjes terug. De tips volgen hieronder ook. Winnen!

[accordion title=”Vier smartphone hacks”]

  • 1. Meer met Hyperlapse doen: je kunt via Hyperlapse een geheim menu ontgrendelen door met vier vingers vier keer op het scherm te tikken. Speel dan met de functies voor nóg vettere hyperlapses.
  • 2. Haal meer uit Boomerang: voer dezelfde hack met vier vingers uit. Je komt wederom een geheim menu tegen waar je mee kunt spelen. De app is hier voor iOS en Android beschikbaar.
  • 3. Je eigen blacklight: het enige dat je hiervoor nodig hebt is wat plakband en een blauwe- een paarse stift (elleboog op tafel).
  • 4. Creëer zelf een hologram: dit kan ook met een oude cd-rom. Knip er vier gelijke stukken uit, plak ze aan elkaar en zoek een hologramvideo op YouTube op (zoals deze). Klaar ben je. Meer informatie vind je hier.

[/accordion]

Zo, dat lijkt ons wel weer even genoeg voor vandaag. Met deze smartphone hacks kun jij er namelijk wel weer even tegenaan. Of ben jij op zoek naar nog meer DIY-tricks en andere tips om je smarthponefotografie naar een hoger niveau te tillen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dagelijkse dosis inspiratie: deze smartphone hacks waardeer je als fotograaf
Sluiten