Sam Dille
Sam Dille Smartphones 22 nov 2020

5 smartphone hoesjes die meer zijn dan alleen een simpele case

Ben jij al dagen op zoek naar het perfecte hoesje voor jouw smartphone, maar kun je niks vinden wat bij je past? Stop dan nu met zoeken. Ga lekker achterover leunen en lees In dit artikel welk hoesje het best past bij jouw wensen. Bedank ons later maar!

Voor elke functie is er tegenwoordig wel een hoesje te vinden. Er zijn echter zoveel aanbiedingen dat het soms lastig is om door de bomen het bos nog te zien. Daarom zetten wij voor jou een aantal toffe smartphone hoesjes op een rij!

Deze smartphone hoesjes zijn een van de beste in hun categorie

Extra beschermend smartphone hoesje: Otterbox symmetry

De otterbox is een bekend model hoesje. Met een binnenkant van zachte absorberende stof en een buitenkant van sterke kunststof, beschermt dit hoesje jouw iPhone van elke soort val. Het hoesje heeft een stoer model, maar is niet te grof en groot. De otterbox symmetry is in allerlei verschillende kleuren en stijlen te koop.

Otterbox Symmetry
Otterbox Symmetry (Afbeelding: Otterbox)

Koop hier de Otterbox symmetry

Water resistent hoesje: Lifeproof fre

Ben jij een fanatieke zwemmer? Of luister jij naar muziek onder de douche? Dan is dit smartphone hoesje zeker iets voor jou! De lifeproof fre is een waterdicht telefoonhoesje, dat voor allerlei verschillende modellen smartphones beschikbaar is. De case is van plastic gemaakt en heeft een krasbestendige schermprotector. Met een speciaal klepje kun je met deze case nog steeds gebruik maken van een koptelefoon of oortjes. Als je een waterdichte telefoon hebt en dus denkt dit hoesje niet nodig te hebben: extra bescherming voelt altijd beter.

Lifeproof fre
Wie wil er nou niet zwemmen met z’n telefoon? (Afbeelding: Lifeproof)

De Lifeproof Fre kun je hier bestellen

Mobielhoesje met ingebouwde batterij: Mophie Juice Pack

Dit smartphone hoesje is ideaal voor smartphone-verslaafden. De Mophie juice Pack heeft een ingebouwde oplaadbatterij, die je kan aanzetten zodra jouw mobiel leeg is. Met hulp van dit hoesje heb je tot wel 32 uur langere schermtijd. Natuurlijk beschermt hij ook je telefoon tegen stootjes. Mega handig dus!

Mophie Juice Pack
Geen powerbank nodig met de Mophie Juice Pack! (Afbeelding: Mophie)

Bestel de Mophie Juice Pack hier.

Smartphone hoesje met ingebouwde portemonnee: Nomad

Dit classy smartphone hoesje bestaat volledig uit leer. Het elegante flip-cover hoesje heeft een ingebouwde portemonnee, waarin je makkelijk al jouw pasjes en munten kwijt kan. Voor de mensen met heel veel spullen is er ook nog een drievoudige flip cover te koop. Nomad is dus de keuze voor een nette en opgeruimde indruk.

Nomad
Nomad zorgt ervoor dat jij nooit meer iets kwijtraakt! (Afbeelding: Nomad)

De Nomad kun je hier kopen.

Milieuvriendelijk smartphone hoesje: Honey Bee Google pixel case

Ga jij liever voor een duurzaam model? Probeer dan de Honey Bee Google pixel case eens uit! Dit eco-vriendelijke smartphone hoesje is gemaakt van honderd procent plantaardig biopolymeer. Als jij dacht dat dit het enige duurzame aan dit hoesje is dan heb je het mis. Minstens één procent van de opbrengst van dit hoesje wordt gedoneerd aan initiatieven die de oceaan plasticvrij maken.

Google pixel
Dit hoesje ziet er zwart uit, maar is eigenlijk heel groen! (Afbeelding: Just in Case)

De Honey Bee Google pixel case vind je hier.

Zit jouw smartphone hoesje er niet tussen?

Heb jij tussen deze opties niet jouw ideale smartphone hoesje gevonden? Bekijk dan hier wat voor telefoonhoesjes er verkrijgbaar zijn op AliExpress!

Reageer op artikel:
5 smartphone hoesjes die meer zijn dan alleen een simpele case
Sluiten