Smartphone-hoezen waarmee je een potje honkbal kunt spelen

Heb je na lang sparen of lang wachten eindelijk die dure smartphone te pakken, valt -ie na een week kapot op de grond. Vervelend! Alhoewel wij geen groot fan zijn van hoezen om je smartphone – er is niet voor niets maanden rondom de tekentafel gezeten – kan het wel handig zijn. Vooral als ze zorgen voor de optimale bescherming, zoals ze bij Tech21 zeggen. Zij hebben beschermhoezen voor smartphones en tablets geproduceerd die voorzien zijn van het unieke materiaal D30.

Dit materiaal is geproduceerd met nanotechnologie en heeft het merkwaardige trekje dat wanneer het materiaal ten val komt of een klap opvangt het automatisch hard wordt. Heel hard. Dit is merkwaardig, omdat het materiaal in ontspannen status zeer flexibel en soepel is. Het materiaal wordt overigens ook bijvoorbeeld door motorrijders en boarders in hun kleding gebruikt aangezien het zelfs kan beschermen tegen letsels.

Er zijn Tech21-accessoires verkrijgbaar voor de smartphones van Apple, Samsung, HTC en BlackBerry, voor de iPad 2 en 3, en de Samsung Tab 2 10.1. Vanaf €24,99 zijn ze hier te koop. Check onderstaande video voor een impressie van het materiaal.

Reageer op artikel:
Smartphone-hoezen waarmee je een potje honkbal kunt spelen
Sluiten