Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 22 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Smartphone kopen in 2020? Dit zijn de 5 beste modellen onder de €500!

Het kopen van een smartphone is anno 2020 geen makkelijke taak. Naast het feit dat ze steeds hogere prijskaartjes dragen, is het aanbod ook gigantisch. Vrij lastig om de juiste keuze te maken en daarom helpen we je een handje.

Bij WANT gaan we jaarlijks met ontzettend veel smartphones aan de slag. Daardoor denken we dat we je misschien wel een handje kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Dit zijn de 5 beste smartphones onder de €500!

Smartphone onder de €500 kopen? Je beste opties!

In dit artikel nemen we de 5 beste smartphones onder de €500 met je door. Althans, we geven je een kleine update. Het volledige uitgeschreven artikel is hier te lezen. Zoals je ziet is bovenaan dit verhaal een video te zien. Daarin vertel ik je precies welke smartphones je moet hebben en waarom. Hou er alleen wel rekening mee dat we de video, en het artikel, in september 2020 geschreven hebben. Het kan natuurlijk zijn dat er in de komende maanden nog betere opties opduiken. Mocht dat het geval zijn, dan schrijven we uiteraard een update.

Voor nu zijn dit de beste opties van het moment:

De bovenstaande selectie is overigens geen ranglijst. Dat heeft alles te maken met het feit dat iedereen wel iets anders zoekt in een smartphone. Waar de een zich het liefst bezighoudt met het spelen van games, zoekt de ander over het algemeen een goede telefoon. Daarnaast zijn er ook mensen die zoeken naar een fantastisch camerasysteem, waar anderen het liefst een batterij willen die dagen meegaat.

Samsung Galaxy A71 review uitgelicht
De Galaxy A71 Afbeelding: WANT/Dominick Vietor

Wat dat betreft zit je met een van bovenstaande smartphones helemaal goed.

Nog steeds niet gevonden?

Heb jij na het kijken van de video nog steeds niet je ideale smartphone gevonden? Geen zorgen! Bij WANT houden we je dagelijks op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en testen we regelmatige de nieuwste smartphones.

Meer weten over smartphones en welke modellen je moet hebben? Dan verwijzen we je graag door naar deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Smartphone kopen in 2020? Dit zijn de 5 beste modellen onder de €500!
Sluiten