Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 31 dec 2018

Dit is het favoriete Smash-personage van Elon Musk

Elon Musk is met van alles en nog wat bezig vandaag de dag. De man heeft zes miljard projecten lopen en heeft dan alsnog tijd om soms een potje te gamen. Eén van de laatste grote games die dit jaar is uitgekomen is natuurlijk Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch, wat tegelijkertijd ook één van de beste games van dit jaar is. Musk heeft tijd om dat alsnog te spelen en heeft daarbij laten weten wat zijn favoriete personage is.

Musk houdt van Zero Suit Samus

Op Twitter werd aan Musk gevraagd wat zijn favoriete personage was. Oftewel, wie zijn ‘main’ was. Daarop antwoorde Mush dat hij losgaat met Zero Suit.

En met Zero Suit verwijst hij naar Zero Suit Samus, het personage dat we kennen van de Metroid-serie. En eigenlijk past dat ook wel bij Musk. Net als Musk is Samus iemand die gek is op de ruimtevaart. Met haar spaceship vliegt zij door het universum om op te zoek gaan naar Spacepirates.

Elon Musk

Overigens wordt Zero Suit Samus niet gezien als het beste personage in de game. Volgens de verschillende pro-spelers wordt het personage ingedeeld in de tweede of derde laag van beste personages. Maar dat neemt niet weg dat als je goed bent met een personage dat je alsnog er goed mee kunt zijn. Nu verwachten we hem straks niet op het WK Smash Bros, maar op één of andere manier kunnen we ons wel voorstellen dat hij er flink ass mee kickt.

Wil je weten of de game een beetje de moeite waard is? Dan raden we je aan om de review van de game te lezen. Daarin beschrijven we hem als een echte must-have en een erg goede reden om een Nintendo Switch in huis te halen. Meer over de beste man vind je hier.

Reageer op artikel:
Dit is het favoriete Smash-personage van Elon Musk
Sluiten