Daniel Koster
Daniel Koster Digital 27 mrt 2016

Snapchat Spectacles Review: is deze gadget een verrijking van je (Snapchat-)leven?

We kennen Snapchat allemaal als een populaire social app. Het bedrijf ambieert echter meer. Snap Inc. (het bedrijf achter Snapchat) stelt een camerabedrijf te zijn dat de camera en het gebruik daarvan opnieuw wil uitvinden. Nu is de eerste stap gezet in de vorm van de Snapchat Spectacles. Hierbij onze review:

Primeur: Snapchat Spectacles review

De Spectacles is kort gezegd een zonnebril met een camera erin. Met dank aan dit apparaat kun je jouw telefoon lekker in je zak laten zitten als je een snap wilt maken. Wij hadden de eer de bril, die nog niet in Nederland is te verkrijgen, uit te proberen. Wij vroegen ons hierbij af of-ie écht een verrijking van je Snapchat-leven is.

Onze nieuwe favoriete zonnebril: de Snapchat Spectacles

Videoreview gezien? Mooi! Je hebt het vast door, wij zijn enthousiast. De bril werkt gemakkelijk en snel. Dat is wat je van een Snapchat-apparaat verwacht. Klikken, tien seconden filmen en klaar ben je. Het duurt wel even voordat de beelden dan met je telefoon zijn gesynchroniseerd. Daarna ben je ready om stickers of teksten toe te voegen en jouw video(‘s) met de wereld te delen.

Op een paar kleine schoonheidsfoutjes na werkt-ie echter heerlijk. Wij vinden de Spectacles hierdoor een leuke verrijking van je Snapchat-leven. Met zo’n apparaat op een festival staan of je vakantie filmen lijkt ons top. Man, Snap Inc. maakt zijn visie meteen waar. Nice guys!

Te koop

Zie jij jezelf wel rondlopen met de Snapchat Spectacles? In koraalrood, zwart en groenblauw is de zonnebril hier voor 130 dollar te koop.

Reageer op artikel:
Snapchat Spectacles Review: is deze gadget een verrijking van je (Snapchat-)leven?
Sluiten