Jelle van Es
Jelle van Es Tech 6 sep 2018

De nieuwe Snapchat Spectacles zien er uit als normale zonnebrillen

De Snapchat Spectacles werden een tijd geleden geïntroduceerd en zorgde er voor dat je via je bril een Snapchat Story kon maken en vervolgens delen. Het idee daarbij was dat je goed kon laten zien wat je zelf zag en dat dan kon delen. Het enige echte probleem van de zonnebrillen is dat ze er nogal lomp uitzagen. Het was niet iets waar je graag mee gezien zou willen worden. Gelukkig krijg je nu de kans om een Snapchat Spectacles te halen die er enigszins normaal uitziet.

De nieuwe Snapchat Spectacles

Het gaat om twee nieuwe brillen die in de Spectacles 2-lijn vallen. Een lijn die overigens al een verbetering is ten op zichte van de allereerste generatie brillen. Er is een model voor mannen genaamd Nico en eentje voor de vrouwen genaamd Veronica. Beiden zijn nu te bestellen op de webshop van Snapchat zelf en kosten 229,99 euro. Dat is wel 55 euro meer dan de Original Spectacles 2, maar het oogt echt een stuk beter.

Snapchat Spectacles

Qua techniek zijn Nico en Veronica niet anders dan de Original Spectacles 2. Dat betekent dus dat je nog altijd HD-video’s van tien seconden kan maken, dat het niet uitmaakt als er een spatje water op komt, dat je beschermd wordt tegen de zon via de gepolariseerde glazen en dat je naast Snapchat de video’s ook naar andere platformen kunt sturen. De bril moet nog altijd opgeladen worden met een USB-kabel en dat is dan binnen een uur gedaan.

Snapchat Spectacles

Als je de set aanschaft dan krijg je naast de bril ook een beschermende koker, een oplaadkabel en een schoonmaakdoekje. De bril is verder voorzien van 4 GB flashgeheugen, waarmee je zo’n 150 video’s of 3.000 foto’s kunt maken. Helaas komt de bril net nadat de zomer voorbij is, maar als jij iemand bent die altijd een zonnebril in de club draagt, dan is dit je ding. Meer over Snapchat vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De nieuwe Snapchat Spectacles zien er uit als normale zonnebrillen
Sluiten