Ilona Braam
Ilona Braam Rides 23 nov 2017

Met deze sneeuwscooter kun je skiën, snowboarden, surfen en sleeën

Als je houdt van skiën, snowboarden, surfen of ritjes maken met een slee, moet je absoluut de Snow White sneeuwscooter van het bedrijf Gravity bekijken. Het is een mix tussen al de bovengenoemde bezigheden en belooft je weer allerlei nieuwe en unieke sensaties te leveren.

Fiets zonder zadel met snowboards

De sneeuwscooter ziet eruit als een fiets zonder zadel, welke in plaats van wielen twee snowboards of ski’s heeft. Het is volgens de makers de enige sneeuwscooter, waarmee je een soort surf positie kunt innemen. Hoewel het klinkt alsof je al wat ervaring moet hebben met bijvoorbeeld surfen of skieën om op de scooter te “rijden”, zou dit helemaal niet nodig zijn. Iedereen zou meteen kunnen genieten van het Snow White gevoel, zonder zelfs te kunnen fietsen.

Snow White scooter

Geen dik pak sneeuw nodig

Waar je voor skiën toch wel een behoorlijke laag sneeuw moet hebben is dat bij de Show White scooter niet nodig. Door de grote “ski’s” aan de onderkant zou de scooter perfect zijn voor gebieden waar er maar af en toe sneeuw te vinden is. Mocht er wel veel sneeuw zijn is dit natuurlijk ook geen probleem. Telkens wanneer je het stuur draait wordt de rand van de ski’s automatisch iets opgetild. Dit zorgt ervoor dat de ski’s niet vast blijven zitten in de sneeuw, maar je een professioneel ski gevoel geven.

Snow White sneeuwscooter is ook een slee

Wie rond kerst ervan houdt om in een slee vooruit te worden getrokken door huskies, kan ook hiervoor de Show White gebruiken. Je kunt met het apparaat zelfs op de stoep scooteren, door de ski’s te vervangen door de bijbehorende wielen.

Snow White scooter

Pledgen op Kickstarter

De Snow White scooter is te bemachtigen via Kickstarter. Voor een pledge van 750 euro krijg je je eigen Gravity Snow White, welke in januari geleverd zou moeten worden. Houd er wel rekening mee dat wanneer het beoogde investeringsdoel niet wordt behaald, je ook je scooter niet krijgt. Op het moment heeft het project nog niet veel investeerders.

Waar je met de Snow White een gezellig slee-ritje kunt maken met een paar sledehonden, kan vooruit getrokken worden er ook wat heftiger aan toe gaan. Zo werd de olympische skiër Graham Bell door een Jaguar XF sportbrake met een duizelingwekkende snelheid over het ijs gesleept om een nieuw wereldrecord neer te zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Kickstarter

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met deze sneeuwscooter kun je skiën, snowboarden, surfen en sleeën
Sluiten