Snow2: Google Glass voor wintersportfanaten

Google Glass is natuurlijk ontzettend cool en tof, maar niet erg handig als je wil gaan skiën of snowboarden. Het beschermt je ogen niet bepaald voor de gure wind en je skibril gaat er zeker niet overheen passen. Ga je binnenkort op wintersport en wil je toch een slimme bril? Dan is dit een gadget dat je sowieso niet mag missen! Snow2 is een heads-up display voor skibrillen, een soort Google Glass voor wintersportfanaten.

 
Het apparaatje past in de meeste skibrillen van de grote fabrikanten en toont al je informatie rechtsonder in beeld zonder je zicht te blokkeren of je af te leiden. Door innovatieve technologie lijkt het alsof je naar een 14-inch scherm op anderhalve meter afstand kijkt. Check je snelheid, hoogte en skipistes, volg je vrienden, bekijk gesprekken en lees berichten (mogelijk met iPhone en Android), luister naar muziek of check je favoriete apps. Het kan allemaal met de op Bluetooth werkende afstandsbediening.

 
Helaas is de Snow2 voor dit skiseizoen compleet uitverkocht, maar er is toch nog goed nieuws. De vorige versie van de Snow2, de MOD, is nog wel verkrijgbaar. Je bestelt hem hier voor honderdvijftig euro.

Reageer op artikel:
Snow2: Google Glass voor wintersportfanaten
Sluiten