Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 24 jan 2018

Dit is het coolste snowboard dat je ooit zult zien

Daar zijn de guys van Signal Snowboards weer. Al sinds dag één van WANT zijn wij fan van deze Snowboard-bouwers. Ook dit jaar hebben ze een ingenieus board ontwikkeld.

Signal Snowboards

De sportieve heren begonnen in 2004 met hun verhaal om de beste snowboards op de markt te brengen. Maar ook om lol te trappen en te experimenteren. Zo ontwikkelden de guys een 3D-geprint snowboard, een snowboard van glas, een verwarmd board om sneller te gaan en tot slot een board voorzien van zonnepanelen om je gadgets op te laden. In 2016 werd het model omgegooid en besloten om ‘s wereldse eerste service voor snowboard te worden. Voor een maandelijkse fee heb jij toegang tot de beste gear die je je maar kunt wensen.

Dat gezegende te hebben zijn de sneeuwliefhebbers van Signal Snowboards het innoveren niet verleerd. Het laatste board dat van hun piste komt is namelijk een snowboard met een programmeerbaar LED-paneel. Zo’n 1700 LED-lampen zitten aan de onderkant van het board verwerkt waarop je allerlei graphics kunt laten zien. Denk aan een logo, maar ook Pac-Man komt graag even langs.

Vooral vet tijdens runs in de avonduren

Zoals je in bovenstaande video ontdekt, ziet er indrukwekkend uit. Iets dat vooral in de avonduren geldt. Snowboarder Kyle Roles licht letterlijk op wanneer hij van de berg cruist. Laten we zeggen dat het een leuk hobbyproject is, maar dat je board skills er niet beter van worden. Dan raden wij eerder één van deze boards aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dit is het coolste snowboard dat je ooit zult zien
Sluiten