A de Jong
A de Jong | LinkedIn Gadgets 20 mei 2017

Snowboarden op straat met het LeifTech eSnowboard

Snowboarden behoort tot de leukste bezigheden op aarde, jammer alleen dat Nederland een vlak en sneeuwvrij land is. Maar met het LeifTech eSnowboard kun je boarden wanneer je wil. Op straat, met het zonnetje op je dak.

We horen je denken: ‘maar dit is toch gewoon een longboard?’. Klopt in principe, er zitten wieltjes onder. Het grote verschil is alleen dat je op dit geniale ding vastzit met je voeten en door een extra wielmechanisme frontside en backside slides kunt maken.

Je bedient het elektrische board nagenoeg hetzelfde als een snowboard en volgens de uitvinder, Aaaron Aders, heb je echt het gevoel alsof je door de sneeuw aan het boarden bent.

Het eSnowboard heeft een topsnelheid van 37 kilometer per uur en een actieradius van 16 kilometer. Ideaal voor in de stad. En we zeggen het er maar bij: een helm en beschermende kleding kunnen geen kwaad. Je bestelt ‘m voor omgerekend 1.600 euro.

esnowboard leiftech
esnowboard leiftech

Je bent nooit te oud om te leren, maar als je net op het punt bent beland zelfverzekerd te zijn over je skills, kijk dan niet naar deze 8-jarige backflippende snowboarder.

Outdoor Manners

Reageer op artikel:
Snowboarden op straat met het LeifTech eSnowboard
Sluiten