Daniel Koster
Daniel Koster 29 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Snurken is met de Silent Partner verleden tijd

Mensen die snurken kunnen daar niets aan doen. Toch is het één van de meest vervelende dingen die je kan overkomen als je naast iemand ligt. Vooral wanneer jij wakker bent en de ander al lekker bomen ligt te zagen. De oplossingen hiervoor werken vaak niet. In de vorm van de Silent Partner zou een werkende oplossing zijn gevonden!

Snurken oplossen door middel van noise-cancelling

Je plakt de Silent Partner op je neus. Op deze manier zou het geluid dat je tijdens het snurken produceert verdwijnen. Volgens de ontwikkelaars werkt dit volgens het noise-cancelling-principe. Dit houdt in dat de Silent Partner ‘luistert’ naar de geluiden om zich heen en een tegenovergesteld geluid produceert. Op deze manier wordt het geluid van het snurken weggecijferd. Noise-cancelling wordt vaker toegepast in hoofdtelefoons bijvoorbeeld en het is een slimme manier om korte metten te maken met het snurken. De technologie werkt vanaf zo’n twintig centimeter afstand en kan meer dan zeventig decibel (het geluid dat de gemiddelde snurker produceert) onschadelijk maken!

Een snurk-vrij bed

Heb jij alles geprobeerd en zoek jij naar dé oplossing waardoor je weer met je partner in bed kunt liggen én dan kunt slapen? Dan kan de Silent Partner de uitkomst zijn voor jou. Het apparaatje, dat op oplaadbare batterijen werkt die de speakers en microfoon van energie voorzien, is via Indiegogo voor iets meer dan 55 euro te bestellen (exclusief een goede acht euro aan verzendkosten). Weltrusten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Snurken is met de Silent Partner verleden tijd
Sluiten