Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 24 jul 2016

Deze ijzersterke sokken rekenen voorgoed af met je schoenen

Je hebt sokken in allerlei soorten en maten. Neem nou deze sokken waar je nooit meer natte voeten mee hebt. Nu hebben we de overtreffende trap. Deze sokken zijn namelijk zo robuust dat ze de nood voor schoenen elimineren. Nooit meer schoenen aantrekken en lekker op je sokken over straat. Dat lijkt ons wel wat!

Lekker met je sokken over LEGO heenlopen

Wij hebben het over Skinners. Deze alledaagse korte kousen kennen een slimme tweak. Ze zijn aan de onderzijde van rubber voorzien. Dit robuuste materiaal zorgt ervoor dat je ze als schoenen kunt toepassen. In de sportschool, na het rolschaatsen, tijdens een wandeling, een chillsessie in het park en ga maar door. Je kunt zelfs zonder enige vorm van pijn met de sokken aan over stukjes LEGO heenlopen. De Skinners zijn voor elke situatie je beste vriend!

Ten aanzien van schoenen kennen de Skinners nog een aantal andere voordelen. Zo zou je er natuurlijker door lopen aangezien ze aanvoelen alsof je op blote voeten loopt. Ook zijn ze verkoelend, dus in de zomer heb je minder last van zweetvoeten. Heb je daar toch last van? Dan kun je ze in de was gooien. Jup, ze gaan zo de wasmachine in en zijn hier zelfs voor gemaakt. Handig!

Als één van de eersten de Skinners in je bezit

Oké, de Skinners zullen misschien niet al je schoenen overbodig maken. Voetballen op de apparaten lijkt ons wat onhandig. Zo’n lading noppen op je tenen doet dan al helemaal pijn! Ook wil je niet tijdens een vergadering in een luxe aangelegenheid op je sokken op komen draven. Of je moet daar weer chique Skinners voor hebben. Ze waren een flink succes op Indiegogo en haalden meer dan een half miljoen euro op. Je kunt ze nu pre-orderen, dat doe je hier voor 36 euro. Wij zijn om!

Reageer op artikel:
Deze ijzersterke sokken rekenen voorgoed af met je schoenen
Sluiten