Eerste teaser trailer voor Solo: A Star Wars Story ?

Afgelopen nacht vond de jaarlijkse Superbowl plaats. Niet alleen interessant om de sport, maar vooral om de trailers en reclames die worden getoond. De Superbowl is elk jaar de best bekeken tv-uitzending in Amerika, dus bedrijven zetten alles op alles om op te vallen. Ook Disney en Lucasfilm, met de eerste teaser trailer voor Solo: A Star Wars Story.

Solo: A Star Wars Story

Over vier maanden komt de standalone Star Wars film al uit. Dat is slechts een half jaar na Star Wars: The Last Jedi. De film vertelt het verhaal van een jonge Han Solo. Het iconische personage wordt dus door een jongere acteur gespeeld. Alleen dat al maakt Solo: A Star Wars Story controversieel.

Han Solo wordt gespeeld door Alden Ehrenreich. Daarnaast zien we ook een jonge Lando Calrissian, vertolkt door Donald Glover. Ook Chewbacca ziet er nog een stuk frisser uit. We weten dus dat de film over een jonge Solo gaat, maar verder is er weinig over de science-fiction film bekend.

Solo: A Star Wars AStory

De productie van de film ging in ieder geval alles behalve van een leien dakje. De regisseurs werden vervangen, een significant deel moest opnieuw worden opgenomen en insiders spreken over een trainwreck. Een ware PR-nachtmerrie, dus Disney zal extra moeten aanpoten met zijn marketingmachine. Die campagne is nu afgetrapt, en hoe!

Hoop

We hebben namelijk goed nieuws: de eerste teaser trailer weet indruk te maken. Het gaat om slechts 45 seconden, maar die geven in ieder geval hoop. De nieuwe films blijven een feest voor het oog, met shots om van te smullen. Dat zegt natuurlijk niks over het verhaal, dus voorlopig houden we nog een slag om de arm. Wat ons vooral bij is gebleven is het feit dat Ehrenreich zo erg op Solo lijkt.

Het zal vrijwel onmogelijk worden om de diehards te overtuigen, maar Disney gaat er alles aan doen om het grote publiek te betoveren. Je hoeft niet lang te wachten op het volgende videomateriaal. Deze teaser was namelijk een voorproefje op vandaag: vanmiddag om 15:30 komt een volledige trailer uit. Kijk jij uit naar Solo: A Star Wars Story, of had Lucasfilm er volgens jou nooit aan moeten beginnen. Check ook de nieuwe trailers voor Westworld en Jurassic World!

Reageer op artikel:
Eerste teaser trailer voor Solo: A Star Wars Story ?
Sluiten