Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 mrt 2018

Sonic Mania Plus is de ultieme Sonic Mania-versie

Afgelopen zomer konden we kennismaken met Sonic Mania. Het was een prachtige ode aan de oude Sonic-games en het was bovendien verdomd leuk om te spelen. De game gaf je een heerlijke nostalgietrip. Het stelde je in staat om je even in de jaren 90 te wanen en bracht klassieke snelle 2D-platform actie. Mocht je de game destijds gemist hebben, dan hebben we goed nieuws. Deze zomer krijgt de game een tweede leven in de vorm van Sonic Mania Plus. En voor de verzamelaars hebben we extra goed nieuws: deze versie komt fysiek in de winkel te liggen.

Sonic Mania Plus

Qua levels is Sonic Mania Plus identiek aan het gewone Sonic Mania. Wat dat betreft heb je dus geen reden om de game te halen als je het origineel al had. Wel zijn er twee nieuwe personages om de levels mee te spelen. Het gaat om Mighty en Ray, die net wat andere vaardigheden hebben en het zodoende interessant is om levels opnieuw met hen te spelen.

sonic Mania Plus

Daarnaast wordt de fysieke versie geleverd met een 32-pagina tellend artbook, die perfect past in een toffe gameverzameling. En dan heb je natuurlijk nog het fysieke doosje. Deze heeft een holografische cover, die je ook nog eens kunt omdraaien. Als je dat doet, dan heb je een cover die je het gevoel geeft dat je een Megadrive-game in je collectie hebt staan.

sonic Mania Plus

De game komt deze zomer uit en moet dan verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. Mocht je de game destijds gemist hebben, dan kun je dus nu even wachten. Qua kwaliteit zal het met deze heruitgave wel snor zitten. Het origineel heeft namelijk veel indruk op ons gemaakt en spelen we nog regelmatig. Wil je meer weten over deze fijne game? Dan raden we je aan om onze review te lezen.

Reageer op artikel:
Sonic Mania Plus is de ultieme Sonic Mania-versie
Sluiten