Sonic The Hedgehog-film krijgt een vervolg

Sonic the Hedgehog is één van de laatste grote films die we in de bioscoop te zien kregen voordat we te maken kregen met de huidige crisis. Het is zodoende ook één van de laatste grote successen, die in de eerste vier dagen van zijn release volgens Variety 70 miljoen dollar opbracht.

En zoals wel vaker met successen in de bioscoop, krijg je dan meer er van te zien. Zodoende is het niet heel erg gek dat bekend is gemaakt dat Sonic the Hedgehog als film een vervolg krijgt.

Sonic the Hedgehog krijgt een vervolg

En wie had dat gedacht nadat de allereerste trailer van Sonic the Hedgehog verscheen. Het internet spatte zowat uit elkaar toen men zag hoe Sonic als personage was gemaakt. Hij leek te veel op een mens en dat paste over het algemeen niet bij het beeld. Zodoende werd de film eigenlijk al veroordeeld voordat deze uit was. Gelukkig besloot de maker Sonic te voorzien van een nodige make-over, met als gevolg dat hij er een stuk beter uit zag. En daardoor kon je meer genieten van de film. Variety liet nu weten dat er een vervolg komt, die gelijk al bevestigd is door Jeff Fowler, die de director was van het origineel. Hij keert terug voor het project samen met Pat Casey Josh Miller, die net als in het origineel als screen writers aan de slag gingen.

Aan het einde van de originele Sonic the Hedgehog-film zit er al een kleine hint naar wat we van het vervolg mogen verwachten. Wie een beetje bekend is met de Sonic-games weet dat de blauwe egel niet de enige held in het verhaal is. Zo wordt hij sinds de tweede game in de serie bijgestaan door Miles “Tails” Prower. En Tails is het personage dat aan het einde van de film voorbij komt. De kans is dus groot dat de twee elkaar gaan vinden in de tweede film en samen nieuwe avonturen gaan beleven. Of acteurs uit eerste deel ook weer van de partij zijn, dat is op dit moment nog niet bekend. Ben Schwartz was verantwoordelijk voor de stem van Sonic, terwijl Jim Carrey de rol van Dr. Robotnik op zich nam. Wil je meer lezen over de film? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Sonic The Hedgehog-film krijgt een vervolg
Sluiten