Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 12 nov 2019

Sonic The Hedgehog ziet er bizar veel beter uit in nieuwe trailer

Begin dit jaar kregen we de eerste trailer van de Sonic The Hedgehog-film getoond. En de reacties daarop waren niet voor de poes: de film werd dankzij de afschuwelijke weergave van Sonic met de grond gelijk gemaakt. De maker kondigde beterschap aan.

En nu hebben we de nieuwe trailer van de Sonic The Hedgehog-film. En wat blijkt? De maker heeft zijn woord gehouden. Want het nieuwe uiterlijk van Sonic is in vergelijking met de eerste versie een wereld van verschil. Daardoor lijkt het ons nu daadwerkelijk een leuke film.

Sonic The Hedgehog Trailer make-over

Om je een beetje een idee te geven van hoe Sonic er eerst uit zag in de Sonic The Hedgehog-film hebben we de onderstaande, afschuwelijke afbeelding. Alles daaraan was mis. Zijn ogen klopte niet, zijn tanden waren creepy en zijn realistische handen gaf ons nachtmerries.

Sonic The Hedgehog
De oude, creepy (en crappy Sonic) (Bron: Paramount Pictures)

Als gevolg daarvan ging het internet dus los en moest de director van de film ook toegeven dat het niet was wat het had moeten zijn.

En dan nu de nieuwe Sonic, die echt een flinke verbetering is.

Sonic the hedgehog
De nieuwe en awesome Sonic (Afbeelding: Paramount Pictures)

En ook wanneer Sonic The Hedgehog in beweging is, ziet hij er goed uit. Hierdoor krijg je een heel ander gevoel bij de film. Waar het eerst een regelrechte ramp leek te gaan worden, heb ik nu het idee dat het best wel eens iets kan gaan worden. Wat dat betreft doet het me een beetje denken aan Detective Pikachu, wat gewoon een vermakelijke film is.

In de Sonic The Hedgehog-film zien we naast Sonic, welke door Ben Schwartz van een stem wordt voorzien, onder andere Jim Carrey als Dr. Ivo Robotnik, de grote vijand van Sonic, en James Marsden als Sheriff Tom Wachowski. De film moet op 14 februari gaan verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sonic The Hedgehog ziet er bizar veel beter uit in nieuwe trailer
Sluiten