Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Speakers 20 nov 2018

Sonos pakt uit met Black Friday kortingen tot maar liefst 100 euro

Aankomende donderdag vieren de Amerikanen thanksgiving en zijn ze dankbaar voor van alles en nog wat. En hoewel we in Nederland niet meedoen aan thanksgiving, mogen we wel dankbaar zijn op de grote shopping dagen die na Thanksgiving komen. Op de vrijdag en maandag na het Thanksgiving feest is er namelijk Black Friday en Cyber Monday en de afgelopen paar jaren doen steeds meer winkels in Nederland hier ook aan mee. Ook Sonos heeft voor Nederlandse shoppers mooie deals gepland, waarbij je zelfs tot 100 euro korting kunt krijgen.

Korting op slimme Sonos One

Als je nog op zoek bent naar een kwaliteit speaker in huis is dit dus het moment om je slag te slaan. Als eerste hebben we de slimme speaker Sonos One. Deze kun je in tegenstelling tot veel andere slimme speakers gewoon gebruiken om je muziek mee af te spelen, zonder dat je je ergert aan de kwaliteit. Daarnaast kun je met het apparaat je smarthome apparaten bedienen via Alexa en volgend jaar ook met Google Assistant. Voor de thanksgiving feestdagen geeft het speaker-bedrijf je op de One 30 euro korting op de adviesprijs.

Sonos One

Grotere besparing op Beam en Sub

Ook de Sonos Beam kun je aankomend weekend met korting kopen. De Beam is een slimme soundbar voor je televisie en komt onder andere met spraakversterking voor extra heldere dialogen. Voor Black Friday en Cyber Monday kun je de Beam kopen met maar liefst 50 euro korting. Dan hebben we ook nog de Sonos Sub, die de hoogste korting van allemaal krijgt. De krachtige subwoofer wordt dit weekend namelijk een stuk goedkoper met een korting van maar liefst 100 euro. De kortingen zijn geldig op de Sonos website en bij geselecteerde retailers van donderdag 22 tot maandag 26 november.

Sonos Beam

Sonos-game voor muziekliefhebbers

Om het weekend nog extra leuk te maken hebben ze ook een Sonos-game bedacht. Met het spel kun je je met korting gekochte speakers omtoveren tot een audio spel voor muziekliefhebbers en heb je nog meer om dankbaar voor te zijn. De spelers bedenken allemaal aanwijzingen voor bepaalde liedjes, zoals “slechtste kerstliedje” of “beste nummer voor onder de douche“. Deze aanwijzingen gaan allemaal in een kom of hoed en vervolgens leest één speler telkens een willekeurige aanwijzing voor, waarop de rest van de spelers de DJ uithangen en moeten antwoorden met het liedje dat er het beste bij past via de Sonos app.

Sonos staat al jaren bekend als één van de beste speaker-merken, maar ook Bose is natuurlijk een grote speler op de speaker-markt. Vorige maand opende Bose de aanval op Sonos met slimme speakers en soundbars.

Reageer op artikel:
Sonos pakt uit met Black Friday kortingen tot maar liefst 100 euro
Sluiten