Sonos breidt uit met de compacte draadloze speaker Play:1

Het is even stil geweest rondom Sonos, maar sinds de introductie van de Playbar hebben ze eindelijk weer een nieuwe speaker gepresenteerd. De compacte en krachtige Play:1 waarmee je draadloos via Wifi muziek kunt afspelen. Volgens Sonos streamt-ie muziek in hoogwaardig hifi-geluid naar elke kamer in je huis. Dit komt door de twee klasse-D versterkers. Dit zijn een 3,5-inch midwoofer voor de krachtige lage tonen en een tweeter voor heldere midden- en hoge tonen.

 
Met een formaat van 11,91 bij 16,15 centimeter past-ie overal in huis en is dankzij de solide constructie een robuuste speaker. Doordat-ie vochtbestendig is zou je ‘m zelfs kunnen plaatsen in de badkamer, want de Play:1 kan tegen de stoom van een warme douche. Het bedieningspaneel voor het afspelen en de volume zit aan de bovenkant geplaatst, alhoewel je deze waarschijnlijk niet vaak zult gebruiken.

De muziek speel je af vanuit de Sonos Controller App waarmee je de beschikking hebt tot je Spotify-lijsten, maar ook je muziekbibliotheek die op je computer, cloud of smartphone staat. Deze krachtige draadlooze speaker is voor 199 euro hier te bestellen.

Reageer op artikel:
Sonos breidt uit met de compacte draadloze speaker Play:1
Sluiten