Sonos gooit de prijzen van een flink aantal speakers omlaag

Deals Jeroen Kraak 3 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Ben je op zoek naar een nieuwe Sonos-speaker? Dan is dit het moment om er een aan te schaffen want een flink aantal is in prijs gezakt.

De nieuwe koptelefoon van Sonos krijgt veel aandacht, maar er zijn momenteel ook interessante prijsverlagingen op andere producten. Diverse speakers zijn in prijs verlaagd, waaronder de Sonos Era 100, de Move 2 en de Arc. Deze aanbiedingen zijn beschikbaar bij verschillende winkels en in de eigen webshop van het bedrijf.

De bekendste speakers van Sonos zijn de Era 100 en 300. Het zijn de compacte slimme speakers van het Amerikaanse bedrijf die je in elke kamer van je huis kwijt kunt.

Sonos verlaagt de prijzen

Laten we beginnen met de kortingen. De Sonos Era 100 kostte eerst 279 euro, maar nu heb je ‘m al in huis voor 219 euro. De Era 300 gaat van 499 naar 399 euro.

Een van de grootste kortingen is te vinden op de Move 2. Deze draagbare speaker kan tegen een stootje en is daarom ook prima mee naar buiten te nemen. Hij kost op dit moment 369 euro in plaats van 499 euro.

Sonos dropt met Era 100 en Era 300 eindelijk zijn HomePod-killers
De Era 300. (Afbeelding: Sonos)

Goedkopere soundbars

Maar niet alleen speakers zijn extra voordelig bij Sonos, hetzelfde geldt voor soundbars. Ook daar zijn nu verschillende exemplaren met flinke korting. De beste soundbar van Sonos is de Arc. Hiermee geniet je van fantastisch geluid tijdens je favoriete film of serie. Normaal kost dit exemplaar je 999 euro, maar nu is die tijdelijk 799 euro.

Veelbesproken nieuwe Sonos-app biedt verbeteringen, maar is het genoeg?

Als je niet zoveel wil uitgeven is de Beam (Gen 2) een beter exemplaar voor je. Deze heeft een adviesprijs van 569 euro, maar kost op dit moment 439 euro. Ook de Ray is afgeprijsd. Deze heb je in huis voor 239 euro in plaats van 299 euro.

Sonos Beam
De Sonos Beam onder de televisie. (Afbeelding: Sonos)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen