Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Home 25 okt 2018

Sonos komt met de Play: 5, Beastie Boys-editie

Sonos brengt een speciale Beastie Boys-versie uit van de Play: 5, ontworpen door de in San Francisco wonende kunstenaar Barry McGee. McGee en Sonos werkten samen met Adam ‘Ad-Rock’ Horovitz en Michael ‘Mike D’ Diamond van de legendarische Beastie Boys aan het ontwerp van de luidspreker.

Fight For Your Right (To Party)

Vanaf december gaat de aloude slogan ‘Fight For Your Right’ niet meer op. Je kan dan gewoon je eigen Beastie Boys-thema Play: 5 bezitten.  De opbrengst gaat naar diverse liefdadigheidsinstellingen namens de Adam Yauch Foundation.

De stichting werd opgericht door Adams vrienden en familie om de goede doelen te steunen die dierbaar voor hem waren, en om hem te eren door te proberen het leven van anderen te helpen. Muziek is een fundamenteel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen. Naast de fundamenten van taalontwikkeling en motoriek, voedt het ook individualiteit en creativiteit die veel verder gaan dan het klaslokaal. Het geeft kinderen een goed begrip van zichzelf en een middel tot zelfexpressie.

Eigentijds

De Play: 5 biedt een mooi, geavanceerd ontwerp met een dik geluid. De rood-witte luidspreker is dus behoorlijk onderscheidend, al was het alleen maar vanwege de weergave van de naam van de band in een eigentijds lettertype.

De Play: 5 Beastie Boys Edition zal debuteren tijdens de presentatie van de Beastie Boys Book: Live & Direct tour die begint in New York City op 29 oktober. In december zal deze speciale editie van de Sonos Play: 5 voor 499 dollar te koop zijn.⚡️Lees ook: ‘Review Sonos Beam: de slimste en enige speaker die je nodig hebt?’ ⚡️

Reageer op artikel:
Sonos komt met de Play: 5, Beastie Boys-editie
Sluiten