Deal: je kunt de Sonos One nu met flinke (dubbele) korting scoren

Een goede (slimme) speaker kost al snel een flink bedrag. Toch zijn het mooie cadeautjes, zo rond de feestdagen. Vooral de Sonos One mag er zijn, met zijn relatief imposante geluid en strakke design. Helaas hangt er ook een flink prijskaartje aan de compacte speaker. Een scherpe aanbieding brengt daar verandering in.

Sonos One deal

Normaal lichten we dit soort deals niet los uit, maar deze deal verdient toch meer aandacht. Sonos heeft namelijk de Sonos One tijdelijk in prijs verlaagd. De speaker is 16 centimeter hoog en weegt slechts 1,85 kilogram. Ondanks zijn kleine afmetingen kan de compacte speaker met gemak je slaapkamer of woonkamer met geluid vullen.

Koop je er twee, dan kun je genieten van stereogeluid. In een One zitten twee versterkers en zelfs een kleine subwoofer, waardoor je getrakteerd wordt op vol geluid. De ondersteuning van Google Assistant laat naar onze smaak toch echt te lang op zich wacchten, maar dat mag de pret niet drukken. Alexa en de bijbehorende Sonos-app vervullen die rol ook uitstekend.

Daarnaast kun je direct vanuit streaming-apps zoals Spotify je favoriete nummers, albums of afspeellijsten aanzetten. Wel zo handig nu de Top2000 weer gaat beginnen, want je kunt ook gewoon naar radiozenders luisteren. Een mooie investering in goed geluid, waarmee je jaren vooruit kunt.

?Check ook: 6 hoogwaardige en luxe cadeau’s waarmee je verrast

Duo-korting

Maar goed, allemaal leuk en aardig, maar wat is die korting dan? Op 1 Sonos One krijg je vanaf nu 25-, euro korting. Koop je er twee en ga je dus voor stereo-geluid, dan bespaar je maar liefst 60-, euro. Dat is toch een flinke besparing op het normale prijskaartje van 204;-, euro. Zorg wel dat je er snel bij bent, want deze actie loopt slechts tot 6 januari. De korting scoor je hier.

Benieuwd naar wat wij van de Sono One vonden? Lees hier onze review.

Reageer op artikel:
Deal: je kunt de Sonos One nu met flinke (dubbele) korting scoren
Sluiten