MediEvil remake komt naar PS4: Sony maakt releasedatum bekend

Wie wat langer in de gamewereld in de gamewereld rondloopt, kent waarschijnlijk de MediEvil-gamereeks wel. Het begon op de originele PlayStation en liet je kennismaken met het personage Sir Daniel Fortesque, die als skelet het opneemt tegen hen die hem in de weg staan. Dit jaar komt de game terug als een remake van het origineel. En nu heeft Sony bekendgemaakt wanneer we aan de slag kunnen gaan met de MediEvil.

MediEvil komt in oktober

Vanaf 25 oktober kun je de avonturen in MediEvil (her)beleven. Dat liet de ontwikkelaar maken tijdens de meest recente aflevering van Sony’ State of Play. Die datum werd bekendgemaakt aan het einde van de nieuwe Story Trailer, welke je hieronder kunt zien.

MediEvil is een actiegame, die je de mogelijkheid geeft om verschillende soorten technieken te gebruiken om je vijanden te verslaan. Daarbij krijg je veel verschillende soorten vijanden om mee af te rekenen, waarbij iedere vijand weer om een ietwat andere tactiek vraagt. Op die manier moet de game lang speelbaar zij. Tijdens je avontuur krijg je langzaam maar zeker ook toegang tot nieuwe wapens om mee los te gaan. Denk daarbij aan magische zwaarden, grote hamers, kruisbogen, werpmessen en bijlen om mee los te gaan.

Uiteraard is de remake van MediEvil voorzien van betere graphics, waardoor je als nieuwkomer het gevoel moet krijgen dat je met een compleet nieuwe game te maken hebt. Daarnaast maakt de game gebruik van een camerasysteem dat een stuk moderner is, wordt het verhaal verteld door de voice actrice Lani Minella en belooft de ontwikkelaar dat de speler heel veel verschillende geheimen in de game kan gaan vinden. Op die manier moet de game lang houdbaar zijn wanneer hij uitkomt. Hieronder tot slot nog een paar screenshots van de game.

MediEvil Screenshots

MediEvil

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
MediEvil remake komt naar PS4: Sony maakt releasedatum bekend
Sluiten