Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 22 dec 2020

Sony heeft grootse plannen voor een nieuwe Spider-Man-trilogie

Spider-Man is een van de populairste superhelden in het MCU. Er lijken nu nog meer films te komen door een nieuwe deal tussen Sony en Disney.

Als je aan iemand vraagt drie Marvel-superhelden te noemen, zit Spider-Man eigenlijk altijd wel in het rijtje. De laatste jaren wordt de rol van de superheld vertolkt door Tom Holland. Doordat de licentie van de held bij Sony is in plaats van Disney, zijn er regelmatig strubbelingen tussen de twee bedrijven over het MCU. Toch lijkt er nu al duidelijkheid te zijn over de toekomst na de volgende Spider-Man-film.

Phase 4 van het MCU

Phase 4 van het MCU belooft bijzonder te worden. Door de overname van Fox heeft Disney een hoop rechten van Marvel-helden erbij zoals The Fantastic Four en Deadpool. Als we de geruchten moeten geloven gaat ook Spider-Man een grote rol innemen in de Phase 4.

Een jaar geleden was het nog oorlog tussen Sony en Disney. Hiermee leek er bijna een einde te komen voor Spider-Man in het MCU. De twee konden niet tot een deal komen. Gelukkig legden de twee erbij en kwam er een overeenkomst voor Spider-Man 3. De film gaat waarschijnlijk een van de belangrijke titels worden in het nieuwe MCU. Daarin gaat de Multiverse waarschijnlijk een grote rol spelen.

De toekomst van Spider-Man

Toch lijkt het volgens de laatste geruchten niet te stoppen bij Spider-Man 3. Als we Geekosity mogen geloven komt er namelijk een nieuwe deal aan tussen Sony en Disney waardoor er nog meer nieuwe films aankomen. En dat is niet alles, want er komt waarschijnlijk ook een serie over de superheld.

In totaal gaat de deal om drie solo-films in het MCU met de optie voor meer. Mogelijk zien we daarin ook de ontwikkeling van Tom Holland als Spider-Man. Zo zit de superheld nu nog op de middelbare school, maar zagen we in de recente Spidey-game al dat hij werkte als onderzoeker voor Dr. Octavius.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Sony heeft grootse plannen voor een nieuwe Spider-Man-trilogie
Sluiten