Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 18 dec 2020

Sony haalt Cyberpunk 2077 van de PlayStation Store af

De lancering van Cyberpunk 2077 is redelijk rommelig. De pc-versie van de game was redelijk hetgeen wat je er van had verwacht, maar de versie voor de PlayStation 4 en Xbox One deden niet wat men er van had verwacht.

Naast diverse bugs was het vooral de performance van Cyberpunk 2077 die op de PlayStation 4 en Xbox One ondermaats was. Uitgever CD Projekt bood daarvoor spelers aan om het geld terug te krijgen, maar dat kon weer niet binnen de regels van de PlayStation Store. En nu heeft Sony de game helemaal maar digitaal verwijderd.

Cyberpunk 2077 van de PlayStation store af gehaald

Volgens uitgever CD Projekt is het verwijderen van Cyberpunk 2077 gedaan in overleg met Sony. Door deze stap is het makkelijker om gamers de vergoeding te geven waar ze recht op hebben. Tegelijkertijd laat het bedrijf weten dat de fysieke versie nog altijd te koop is. Dus als je de game alsnog wilt kopen, dan is dat gewoon mogelijk.

Cyberpunk 2077
De wereld van de game (Afbeelding: CD Projekt)

Mocht je zwaar ontevreden zijn met Cyberpunk 2077, dan is het mogelijk om naar deze speciale pagina te gaan en daar de stappen te nemen om je geld uiteindelijk terug te krijgen. Sony zegt daar zelf het volgende over:

Xbox digital exclusive

Als gevolg van deze stap zit je met de ietwat vreemde situatie dat de game nu digitaal exclusief op het Xbox-platform te koop is. Ik ben overigens nog druk bezig met de game. Daarbij speel ik de PlayStation 4-versie op de PlayStation 5. Hoewel die niet zo mooi is als op de pc, is het nog best goed te doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Sony haalt Cyberpunk 2077 van de PlayStation Store af
Sluiten