Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 aug 2018

Sony komt met speciale doorzichtige PS4 Pro

Er zijn genoeg redenen om een PS4 Pro in huis te halen, zoals je in dit artikel kunt lezen. En nu is er nog een extra reden. Sony komt namelijk met een speciale PlayStation 4 Pro. Het gaat om de zogenaamde 500 Million Limited Edition PS4 Pro, die het bedrijf uitgeeft omdat het een feestje te vieren heeft.

De 500 Million Limited Edition PS4 Pro

Sony heeft sinds de lancering van de eerste PlayStation namelijk 500 miljoen consoles verkocht. Dat is een indrukwekkend aantal en gezien het huidige succes van de PlayStation 4 loopt dat getal alleen maar verder op. De speciale PlayStation 4 Pro komt in een bundel die voorzien wordt van een speciale DualShock 4-controller, een speciale PlayStation 4-camera en een stand.

PS4 Pro

De 500 Million Limited Edition PS4 Pro wordt voorzien van een 2 TB hardeschijf, waardoor je genoeg games kunt downloaden en opslaan. Wat de console echter zo uniek maakt, is dat hij doorzichtig is. Op die manier kun je dus ook zien wat er allemaal aan de binnenkant zit. Bovendien is de console zeer gelimiteerd. Er worden wereldwijd maar 50.000 exemplaren er van uitgegeven. Op elke console vind je dan een koperen plaatje met daarop het unieke nummer. Daarmee is het niet alleen een zeer fijne console om te hebben, maar ook om aan te schaffen en te bewaren. Op die manier kun je hem later met veel winst doorverkopen op eBay.

PS4 Pro

De spelcomputer komt op 24 augustus uit en is op een aantal plekken al uitverkocht, waardoor de kans dat je hem goed kunt scoren al wat kleiner is. Als je echter al een PS4 Pro hebt, dan is het aanschaffen wellicht wat te overdreven. Wel kun je dan los een toffe doorzichtige controller aanschaffen. Deze is voor 65 euro hier te krijgen. En als je bij de nieuwe console dan gelijk wat games wilt scoren, dan hebben we hier een aantal tips.

Reageer op artikel:
Sony komt met speciale doorzichtige PS4 Pro
Sluiten