Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 10/03/2018

Sony introduceert krachtige alles-in-een party speaker

Je hebt speakers en dan heb je speakers. Sony introduceert een exemplaar van de laatste categorie en we moeten zeggen dat het klinkt als de enige speaker die je ooit nodig zal hebben. We hebben het over de Sony MHC-V90DW MUTEKI: de alles-in-een speaker, die sowieso het middelpunt wordt van al je feestjes.

Natuurgetrouw badass geluid

Als eerste draait het bij een speaker natuurlijk om het geluid en dat zit zeker goed bij Sony’s nieuw speeltje. De 170 cm grote speaker is namelijk uitgerust met Smart High Power Technology, welke van het meest snoezige liedje een krachtig geluidsfestijn maakt. De technologie zorgt er namelijk voor dat de akoestische druk wordt verhoogd, waardoor de klanken krachtiger uit de speaker komen. De EXTRA BASS feature neemt de diepe klanken voor zijn rekening. Dan hebben we de Clear Audio+ en DSEE audiotechnologieën, die ervoor zorgen dat de speaker natuurgetrouwe geluiden produceert. Uiteraard moeten deze geweldige klanken door de hele kamer verspreid worden en daar zorgt de opening aan de achterkant voor in combinatie met een paar speakers die 20 graden naar buiten zijn gericht.

Sony MHC-V90DW Muteki speaker

Spotify, radio of CD

Om je tunes af te spelen kun je de Sony Music Center app gebruiken om ze draadloos naar de speaker te streamen via Bluetooth of NFC. Ook Spotify, Chromecast en SoundCloud worden ondersteund. Daarnaast kun je ook nog met een HDMI of USB kabel aan de slag, of kun je old school de radio opzetten en zelfs een CD of DVD gebruiken.

DJ-en en discolichten

Om je feest extra flair te geven heb je natuurlijk een DJ nodig en uiteraard komt de party speaker met DJ-functies, zoals scratching en sampling, om je tunes helemaal af te maken. De speaker is uitgerust met een touch paneel inclusief gesture controls, waarboven je handbewegingen kunt maken als een echte air-DJ. Uiteraard is je feestje niet compleet met flitsende lichten en ook dat kan de speaker voor je verzorgen. Gebruik het touchpaneel om een waar disco-effect te creëren of ga aan de slag met de Fiestable plugin voor de Sony Music Center app.

Sony MHC-V90DW MUTEKI speaker

Waterbestendig en mobiel

De MHC-V90DW heeft na dit alles opmerkelijk genoeg nog meer te bieden. Zo hoef je niet bang te zijn dat je te dicht bij het touchpaneel hangt met je drankje, aangezien hij waterbestendig is. Ook kun je een ware karaoke-avond houden, dankzij de microfooninput. Als het feest weer voorbij is, kun je de speaker meteen doorrollen naar de woonkamer met de stevige wieltjes.

Sony MUTEKI bestellen

MUTEKI betekent in het Japans “soul shaking sound’ en ‘sterk design’ en de speaker lijkt zijn naam eer aan te doen. Als je in de party mood bent, kun je hem meteen kopen voor 1.400 euro. Op de Sony site kun je erachter komen waar je hem in de buurt kunt vinden. Helaas gaat het dus wel om een redelijk dure speaker. Als je budget toch wat kleiner is, zijn dit de vijf beste goedkope Bluetooth speakers.

Sony

Reageer op artikel:
Sony introduceert krachtige alles-in-een party speaker
Sluiten