Sony kondigt nieuwe Marvel film aan (met Spider-Man?)

Hoe groot het imperium van Disney tegenwoordig ook mag zijn, er is nog steeds een gedeelte van Marvel dat ze niet in handen hebben. Zo heeft ook Sony enkele Marvel personages in zijn bezit, waaronder Spider-Man, Venom en de mysterieuze Morbius.

Naast dat er nieuwe films rondom de eerdergenoemde karakters in ontwikkeling zijn blijkt er nu ook een geheel nieuw Sony project te zijn aangekondigd. Wat het voor film zal zijn weten we nog niet, maar wel dat hij op 8 oktober 2021 moet uitkomen.

Sony deelt releasedatum voor nieuwe Marvel film

In eerste instantie had Sony vier nieuwe Marvel projecten gepland staan. Allereerst komt er een film rondom Morbius, die vanaf 13 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien is. Gevolgd door het vervolg op Venom, dat in oktober uitkomt. Daarnaast staan er ook twee nieuwe Spider-Man films gepland, waaronder een nieuwe Into The Spider-Verse. Deze zullen beide echter niet voor 2022 verschijnen.

Het gat tussen Venom 2 en het eerstvolgende Spider-Man project blijkt nu dus opgevuld te zijn door een nog titelloze film. Er wordt zoals verwacht wel al volop gespeculeerd waarover het project zal gaan. Zo gaan er al een tijdje geruchten dat Sony bezig is met films rondom Marvel personages als Silver and Black, Madame Web en de Sinister Six. Al is daarover nog niets officieel bevestigd. Toch zou het zomaar kunnen dat het onlangs aangekondigde project over een van die karakters zal gaan.

Spider-Man

Sony mag dan de rechten van meerdere Marvel personages in handen hebben, maar de meest gewilde daarvan is ongetwijfeld Spider-Man. Het zal daarom ook niet toevallig zijn dat zowel Venom als Morbius (de twee andere personages die eigen films krijgen) sterk aan de slingerende superheld gelinkt zijn. De kans is hierdoor aanwezig dat Spider-Man ook in het nieuwe project zijn opwachting zal maken. Volgens de geruchten krijgt het door Tom Holland personage ook in Venom 2 een rol.

Reageer op artikel:
Sony kondigt nieuwe Marvel film aan (met Spider-Man?)
Sluiten