Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 5 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Sony WH-1000XM4: nóg beter dan zijn geweldige voorganger | Top Tech #2

De Sony WH-1000XM3 behoort naar mijn idee tot de beste koptelefoons van de gehele markt. Toch weet zijn opvolger, de Sony WH-1000XM4, het nog beter te doen! En dat is niet het enige waar ik deze maand enthousiast over ben.

In deze tweede editie van Top Tech stel ik je onder andere voor aan de Microsoft Surface Book 3, de Xtorm Voyager en de achtste generatie iPad!

Top Tech: de Sony WH-1000XM4 en meer!

Bij WANT krijgen we ongelofelijk veel toffe producten binnen op de redactie. Uiteraard heeft dat een reden, want deze spullen testen we voor onze lezers. Op die manier kunnen we jullie namelijk vertellen hoe goed een bepaald product is of, in sommige gevallen, hoe slecht. En je kan bij ons alle reviews lezen, maar helaas niet alles in videovorm zien. Daar krijgen we simpelweg teveel voor. Daarom hebben we Top Tech in het leven geroepen. In deze rubriek laten we je, in videovorm, kennismaken met de producten die we binnenkrijgen op de redactie.

In de video, die bovenaan dit artikel staat, vertel ik je onder andere wat de producten te bieden hebben. Daarnaast leg ik je uit wat jij er als gebruiker precies aan hebt en hoe duur het product is. Geen volledige review dus, maar wel genoeg tijd om je kennis te laten maken.

Sony WH-1000XM4: topper van de markt

In de tweede aflevering van Top Tech mag ik een product aan je laten zien waar ik persoonlijk heel enthousiast over ben. Het gaat om de Sony WH-1000XM4. Het is de opvolger van de XM3 en die behoort tot de beste koptelefoons van de markt. Sterker nog: het is mijn meest favoriete koptelefoon op dit moment. Althans, voordat opvolger WH-1000XM4 het daglicht zag dan.

Deze nieuwe koptelefoon biedt namelijk exact hetzelfde als zijn voorganger, voor exact dezelfde prijs. Alleen dan wel met een aantal verbeteringen erin die hem nog meer de moeite waard maken. Denk bijvoorbeeld aan een verbeterde ruisonderdrukking, de mogelijkheid om met meerdere apparaten tegelijkertijd te verbinden en een vernieuwde sensor die ervoor zorgt dat de muziek pauzeert op het moment dat je de koptelefoon afzet.

Nieuwe iPad, dikke powerbank en Microsoft Surface Book 3!

Naast de nieuwe Sony WH-1000XM4 hebben we op de redactie nog meer producten binnen gekregen. Deze producten behandel ik ook in de video.

Zo heb ik het onder andere over de Microsoft Surface Book 3, dat wederom een uitstekende laptop is voor de professional. Het is een 2-in-1 laptop en daardoor dus ook te gebruiken als tablet. Een erg handige constructie die, ondanks het gewicht, toch wel veel voordelen biedt. Daarnaast laat ik je kennismaken met mijn favoriete powerbank van de markt: de Xtorm Voyager. Niet alleen indrukwekkend qua uiterlijk, maar met 26.000mAh en laadmogelijkheden met een vermogen van 60W ook zeker qua specificaties. En dan bracht Apple ook nog eens een nieuwe iPad op de markt, waar we het ook uitgebreid over hebben.

Check de video bovenaan dit artikel voor meer informatie. Benieuwd naar onze andere video’s? Check dan zeker even deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sony WH-1000XM4: nóg beter dan zijn geweldige voorganger | Top Tech #2
Sluiten