Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 29 mrt 2018

Met de app Sortly raak je nooit meer je spullen kwijt

De lente is begonnen en dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor de grote voorjaarsschoonmaak. En hoewel je met de beste bedoelingen je huis opruimt, kan juist het opruimen ervoor zorgen dat je spullen niet meer kunt vinden. Je bent niet gewend aan je handige nieuwe systeem of vergeet wat ook alweer dat handige plekje was om je opladers te verbergen. Gelukkig is er tegenwoordig voor elk probleem een app en in dit geval is dat Sortly.

Sortly onthoudt waar alles ligt

Sortly helpt je om georganiseerd te worden en te blijven. Want je hebt er niks aan om alles netjes op te ruimen om er vervolgens weer een bende van te maken wanneer je iets niet kunt vinden. Het kost wel wat inzet om Sortly te gebruiken, want hij weet natuurlijk niet automatisch wat je opruimt en waar je het neerlegt.

In de app kun je foto’s toevoegen van de spullen die je opbergt en er meteen bij zetten waar je de spullen laat. Je kunt zelfs ook invoeren hoeveel van bepaald iets je opbergt en hoeveel het kost.

Met mappen kun je verder je spullen organiseren en bijvoorbeeld per kamer of categorie opslaan. Als je later weer eens iets niet kunt vinden, kijk je gewoon even in de app.

zoeken achter bank

Tot 100 items gratis opslaan

De app is ook handig voor als je bijvoorbeeld bepaalde dingen verzamelt. Als je bijvoorbeeld veel LEGO hebt, kun je Sortly gebruiken om overzichtelijk bij te houden waar alle Star Wars en Ninjago poppetjes zijn.

Maar zoals we al zeiden kan het best vermoeiend worden om overal foto’s van te maken. Als je het toch een poging wilt wagen, kun je Sortly downloaden in de App Store of bij Google Play.

Met de gratis versie kun je tot 100 items opslaan, maar als je echt veel spullen hebt zul je een abonnement nodig hebben van een paar euro per maand. Hiermee kun je alles meteen ook synchroniseren over al je apparaten, zodat je niet alsnog alles kwijt bent als je je smartphone niet kunt vinden.

Sortly

Een andere app die helpt met opruimen is Litterati. Deze app helpt je niet om je huis op te ruimen, maar is gericht op vuilnis buitenshuis. Er is zelfs een heuse Litterati community die actief zwerfafval aanpakt.

The Next Web

Reageer op artikel:
Met de app Sortly raak je nooit meer je spullen kwijt
Sluiten