Daniel Koster
Daniel Koster Tech 16 aug 2016

Vandaag: iPhone 7 in ‘Space Black’, nieuw Audi systeem weet wanneer stoplichten op groen gaan en meer

Wow, eerst was er opeens een blauwe iPhone 7. Nu is de volgende aan de beurt en zien we de iPhone 7 in ‘Space Black’. Dat ziet er prachtig uit. Je vindt ‘m hieronder tussen de rest van het tech-nieuws:

Gerucht: De iphone 7 is super snel op te laden

In het drukke leven dat wij leiden heb je niet altijd de tijd om je telefoon lang aan de lader te leggen. Het is dan wel zo fijn dat-ie binnen de kortste keren is opgeladen. Nu stelt een gerucht dat Apple’s iPhone 7 snel opladen zal ondersteunen. Handig!

Snapchat neemt zoek-applicatie Vurb over

Snapchat is bijna honderd miljoen euro lichter. Het bedrijf moest namelijk een flinke som geld neertellen voor de overname van Vurb. Via deze applicatie kun je zoeken op een trefwoord. De app biedt je dan een georganiseerd overzicht. Je kunt bijvoorbeeld denken aan restaurantjes in Amsterdam. Je begint vast al te snappen wat Snapchat’s plannen met Vurb zijn!

Een 8-bit game van Stranger Things ziet er awesome uit

Samsung komt binnenkort met de Gear S3 en de Galaxy Tab S3

Samsung is lekker bezig zeg. Na de Note 7 zitten we ons nu weer te verkneukelen op de Gear S3 en de Tab S3. Volgens de geruchten kunnen we daar volgende maand de onthulling van verwachten. Wij zijn benieuwd!

Juli blijkt de warmste maand op aarde ooit

Oké, wij hebben er in Nederland iets minder van gemerkt, al waren de laatste twee maanden van juli heerlijk. in ieder geval warmt de aarde nog steeds flink op, of zo lijkt het. Juli 2016 is namelijk de warmst gemeten maand ooit. En dat is geen goed nieuws, hoe je het wend of keert.

Thermometer met Wifi-verbinding van Nokia

Nokia is met een slimme thermometer gekomen. Deze meet jouw temperatuur en zorgt ervoor dat die informatie direct via Wifi wordt verstuurd. Het idee is hierbij dat je meteen via de app allerlei informatie krijgt omtrent wat er aan de hand is en wat je ertegen kunt doen!

Google Duo is eindelijk een feit

Het was een tijdje terug dat Google aangaf met Duo te komen. Deze applicatie gaat het gevecht aan met zaken als FaceTime. De app is ook niet veel meer dan dat. Je kunt namelijk via Duo videobellen met je vrienden, familie en andere mensen. Het handige is hierbij dat je dit op Android- én iOs-telefoons kunt doen! Is dit genoeg voor Google om met Duo een stempel te drukken? The Verge laat het je weten met hun review.

De Onion Omega2 is een kleine computer voor minder dan vijf euro

Computers worden kleiner en kleiner. Zo klein dat je ze op zakformaat kunt kopen. En met het kleiner worden van computers worden ze ook goedkoper. Deze Omega2 gaat je nog geen vijf euro kosten. Als-ie ooit werkelijkheid wordt tenminste.

De iPad gaat in 2018 waarschijnlijk flink herontwerp krijgen

De iPad blijft aan verandering onderhevig. Je kunt denken aan de iPad Pro die de laptop moest gaan vervangen. Maar dat is niet genoeg. Want het succes van de iPad (Pro) is niet wat het moet zijn. Vandaar dat er wordt gedacht dat de iPad in 2018 een flink herontwerp krijgt. Misschien dat mensen dan wél zijn overtuigd van zijn kunnen?

Happy Meals van McDonald’s nu voorzien van activiteitstrackers

McDonald’s probeert al langer uit te stralen dat het bedrijf niet enkel ongezond is. Nu wil het bedrijf je na het eten zelfs stimuleren dat eten er weer af te sporten. In plaats van de gewoonlijke herkenbare cadeautjes die bij een Happy Meal zitten kun je nu een activiteitstracker verwachten. Helaas wel alleen in de Verenigde Staten en Canada. Leuk initiatief verder!

China is in 2021 een zelfrijdende BMW rijker

BMW werkt nu al een tijdje aan een eigen zelfrijdende auto. Die auto laat nog even op zichzelf wachten, maar BMW is er zelf van overtuigd dat-ie in 2021 te koop kan zijn. En dan niet in Europa, maar in China. Dat is in ieder geval het idee.

Microsoft dist de nieuwe iPad in nieuwe Surface reclame

Space Black de volgende nieuwe kleur voor de iPhone 7?

We kregen laatst te horen dat de iPhone 7 in het blauw zou worden verkocht. Dat vonden we tof, want het apparaat ziet er mooi uit in het blauw. Nu krijgen we ook te horen dat er een Space Black kleur komt in plaats van de ‘Space Gray’ kleur. Dat Space Black ziet er best nice uit ook! Doe ons die iPhone 7 maar in het Space Black dan!

Eén-derde van de Nederlanders kijkt vlogs

Jup, zo simpel is het. Uit een onderzoek is namelijk gebleken dat vlogs flink in Nederland worden bekeken. Het zou zelfs zo zijn dat één-derde van de Nederlandse bevolking zich wel eens aan het kijken van een vlogje waagt. Heerlijk!

Dit zijn de dieren die Usain Bolt eruit loopt

Groep hackers stelt dat ze deel van de NSA hebben gehackt

Een hackersgroep stelt dat ze een onderdeel van de NSA hebben gehackt. Zij lekten hierbij een aantal documenten om te laten zien dat dat echt waar is. Nu willen ze echter een flink bedrag aan bitcoins voor de rest van de documenten. Of ze die gaan krijgen is natuurlijk maar de vraag.

Super Mario op de HoloLens ziet er geweldig uit

Hebben: Audi heeft een systeem dat weet wanneer stoplichten op groen gaan

Waar je in andere landen stoplichten hebt die ook weer van rood via oranje naar groen aftellen is dat in Nederland niet het geval. Sommige tellen wel af naar nul, maar niet allen. Nu stelt Audi dat het bedrijf een systeem heeft ontwikkeld dat met de stoplichten communiceert. Het systeem geeft dan vroegtijdig aan wanneer het stoplicht groen wordt. Handig wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: iPhone 7 in ‘Space Black’, nieuw Audi systeem weet wanneer stoplichten op groen gaan en meer
Sluiten