Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 10 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Space Force: Netflix deelt eerste beelden van The Office reünie

Voor The Office zul je een abonnement op Amazon Prime Video moeten aanschaffen, iets wat nu overigens bizar goedkoop is. Maar voor een quasi reünie kun je vanaf 29 mei wel bij Netflix terecht. Maak kennis met de eerste beelden van Space Force.

Dat is een nieuwe satirische comedy-serie van Greg Daniels, de producent achter het Amerikaanse The Office. Tevens zal de hoofdrolspeler direct een glimlach op het gezicht toveren van diehard fans: Steve Carell speelt namelijk de hoofdrol. Hij speelde Michael Scott in The Office.

Netflix komt met Space Force

Space Force is een satirische kantoor-comedy, à la The Office, maar dan in een compleet andere setting. De Netflix Original speelt zich namelijk af in een nieuwe tak van de United States Armed Forces: de Space Force. Een deel van het Amerikaanse leger dat de ruimte in gaat.

De show werd kort aangekondigd nadat president Trump daadwerkelijk een echte Space Force aankondigde. Greg Daniels zit dus lekker dicht op de actualiteit. Steve Carell speelt Mark R. Nairds. Mark krijgt de taak om de nieuwe tak van het Amerikaanse leger te leiden.

Cast

Mark is sceptisch maar toegewijd en verhuist met zijn familie naar een afgelegen basis in Colorado, waar hij en een kleurrijk team van wetenschappers en ‘Spacemen’ door het Witte Huis de taak krijgen om snel Amerikaanse laarzen op de maan te krijgen en complete dominantie in de ruimte te realiseren.

Verder bestaat de cast onder andere uit John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Liza Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow en Don Lake.

Release en eerste beelden

Niet de minste namen! Netflix heeft tevens de releasedatum van Space Force bekendgemaakt: het complete eerste seizoen staat vanaf 29 mei op de streamingdienst. Ondertussen houdt het bedrijf ons zoet met de eerste officiële beelden, die je hieronder kunt bewonderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Space Force: Netflix deelt eerste beelden van The Office reünie
Sluiten