Microsoft brengt een speciale Gears 5 Xbox One X uit

De Xbox One heeft dit najaar een aantal interessante titels die er gaan uitkomen. De belangrijkste is wat mij betreft Gears 5, het nieuwste deel in de Gears of War-serie. Normaal gesproken zou Microsoft van de daken afschreeuwen dat er een nieuw deel aankomt, maar voor Gears 5 is het relatief rustig. Op de E3-persconferentie van Microsoft werd hij tussen neus en lippen genoemd en was het voornamelijk na het event dat we er iets van zagen. Over een paar weken moet hij al uitkomen. Mocht je nog geen Xbox One X hebben en er vertrouwen in hebben dat de game top wordt, dan is misschien deze speciale Gears 5 Xbox One X de moeite waard.

Gears 5 Xbox One X

De vraag is natuurlijk wel of het nu nog slim is om te gaan investeren in een nieuwe spelcomputer. Volgend jaar moet namelijk de opvolger van de Xbox One gaan uitkomen en kun je zodoende een jaar dus genieten van deze spelcomputer. Daarbij moet wel gezegd worden dat je met de Xbox One X alle toeters en bellen aan kunt zetten en je zodoende dus echt kunt genieten van de beste graphics. Bovendien is de speciale Xbox One X van Gears 5 voorzien van een speciale look. De onderstaande trailer geeft wat dat betreft een goed voorproefje van wat je krijgt.

Naast de speciale Gears 5 Xbox One X krijg je ook een speciale controller die goed past bij de spelcomputer. Verder krijg je een downloadcode voor de Gears 5 Ultimate Edition. En tegelijkertijd krijg je ook alle andere Gears of War-delen die er tot nu toe zijn verschenen, zodat je heel wat avonturen kan beleven.

Mocht je een echt grote Gears-fan zijn, dan kun je ook nog een speciale headset scoren of een toetsenbord en muis. Afbeeldingen daarvan vind je hieronder.

Gears 5

Gears 5 verschijnt op 6 september en is dan te spelen op de pc en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Microsoft brengt een speciale Gears 5 Xbox One X uit
Sluiten