Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 29 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Speciale Star Wars-flessen zijn niet welkom op vluchten

Afgelopen mei werd in de Verenigde Staten in Disneyland een nieuw stuk van het pretpark geopend. Het gaat om Star Wars: Galaxy’s Edge, wat uiteraard volledig in het teken staat van Star Wars. De afgelopen maanden zijn heel wat fans van de filmreeks naar het park getrokken om daar foto’s te nemen en de attracties te bezoeken. En wanneer je dan naar huis gaat, dan neem je een souvenir mee. Mocht je binnenkort naar Los Angeles gaan om van daaruit Disneyland in Anaheim gaan bezoeken, dan moet je wel oppassen wat je meeneemt. De speciale Star Wars-flessen met Coca Cola en Sprite zijn namelijk niet welkom in het vliegtuig waarmee je weer naar huis gaat.

Geen Star Wars-flessen in je koffer

In Star Wars: Galaxy’s Edge kun je dus speciale flessen kopen die zo lijken te komen uit het universum van de films. Het is echt iets waarvan je gelooft dat de personages dat zouden drinken. Ook is het tof dat de merknamen zijn geschreven in het Aurebesh. Kortom, het ideale ding wat je als Star Wars-fan wilt hebben. Helaas is de kans klein dat je het in Nederland gaat zien. Het geheel lijkt namelijk op een granaat en dat is niet welkom op een vliegtuig.

Tegelijkertijd zijn er wel berichten van fans die de souvenirs zonder problemen mee wisten te krijgen in de koffers. Of dat iets zegt over de beveiliging op het vliegveld, dat is het tweede. Maar wellicht doe je er beter aan om bij een tripje gewoon voor een ouderwetse lightsaber te kiezen. Of te wachten totdat er in Parijs een soortgelijk park wordt geopend en je het dan gewoon in de auto mee kunt nemen. Wil je meer lezen over Star Wars? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Speciale Star Wars-flessen zijn niet welkom op vluchten
Sluiten