Speedlink komt met nieuwe lijn aan gamingproducten

Wie graag op de pc gamet, heeft daar waarschijnlijk al een flinke investering voor gedaan. Zeker wanneer je alles op maximale settings wilt gaan spelen, moet je flink investeren in een videokaart. En eigenlijk ben je er dan nog geen eens. Je wilt natuurlijk ook een gaming keyboard, muis en bijbehorende muismat hebben. Als je het echt goed wilt aanpakken, dan zijn de producten van Razer vaak erg fijn. Maar die zijn wel prijzig. Wat dat betref tis de line-up van Speedlink ook interessant. Zij komen met een paar nieuwe gaming keyboard, mousepads en een gaming muis.

De gamingproducten van Speedlink

In de line-up is de Orios RGB optomechanisch gaming keyboard het meest premium. Deze heeft een adviesprijs van 99,99 euro en beschikt over een optomechanisch toetsenbord met RGB-verlichting. Deze is voorzien van 16,7 miljoen kleuren, kent verschillende verlichtingmodi en de toetsen zouden lang mee moeten gaan. Ook kun je Macros’ configureren en wordt hij geleverd met een afneembare polssteun.

Speedlink

Voor een iets kleiner bedrag heb je de Orios Metal Gaming keyboard. Deze kent ook lichtjes, maar is minder geavanceerd. Met zijn adviesprijs van 39,99 euro is hij wel voor een bredere doelgroep relevant. Je kunt hier geen macro’s op instellen, maar wel zijn de WASD-toetsen extra duidelijk weergegeven.

Als je zo’n keyboard haalt, dan matcht dat goed met de Orios RGB gaming muis. Net als het RGB keyboard kent deze 16,7 miljoen kleuren waar je uit kunt kiezen. Met de een dpi van 5.000 is hij ook behoorlijk nauwkeurig en je kunt er zeven knoppen op instellen naar je eigen voorkeur. Deze muis heeft een adviesprijs van 49,99 euro.

Tot slot zijn er nog twee muismatten om uit te kiezen. Deze hebben beiden een adviesprijs van 39,99 euro. Ten eerste heb je de Orios RGB Gaming mousepad, die zoals je wellicht al kunt raden gebruik maakt van een RGB-verlcihting met 16,7 miljoen beschikbare kleuren. De oppervlakte is hard en kent een microtextuur voor een goede controle. De Orios LED Gaming mousepad kent juist een zachte textieloppervlakte en daarvan zijn de randen voorzien van vier kleurmodi.

Speedlink

Meer lezen over gaming? Neem dan eens hier een kijkje.

Reageer op artikel:
Speedlink komt met nieuwe lijn aan gamingproducten
Sluiten