Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 aug 2020

Speel F1 2020 dit weekend helemaal gratis

Games spelen is een fijn tijdverdrijf. De krengen kosten alleen vaak een vermogen. Dan is het fijn dat je soms de kans krijgt om een game gratis te spelen, zoals je dit weekend kunt doen met F1 2020.

Het enige nadeel aan deze actie om F1 2020 gratis te spelen? Je moet een Xbox One hebben. En dat is toch het platform dat net wat minder in trek is dan de PlayStation 4. Naast de racegame zijn er overigens ook nog twee andere games om mee los te gaan.

Gratis weekend met F1 2020

Om F1 2020 gratis te spelen, heb je wel een actief Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate-abonnement nodig. De kans is groot dat je dat hebt, anders kun je geen games online spelen en heb je dus maar een beperkte ervaring. Naast de racegame kun je ook aan de slag met Overwatch en Wreckfest, mocht je de racegame al helemaal uitgespeeld hebben. De games zijn vanaf nu gratis te spelen en dat kun je doen tot en met zondag, zoals te lezen valt op de website van Microsoft.

F1 2020
Lekker je rondjes rijden (Afbeelding: Codemasters)

Tijdens dit gratis weekend kun je de volledige ervaring van F1 2020, Overwatch en Wreckfest krijgen. Dat betekent dus dat je niet te maken krijgt met eventuele beperkingen, maar dat je met volle teugen kunt genieten van de ervaring. Een ideaal moment om te kijken of de MyTeam-modus van de racegame de moeite waard is. Mocht je na het weekend besluiten om één van de games te kopen, dan is het goed om te weten dat je je geboekte voortgang gewoon bewaard. Op die manier kun je verder gaan waar je gebleven was. Bovendien kun je de games in de digitale winkel van Microsoft met korting scoren.

Lekker racen

F1 2020 is wat ons betreft dik de moeite waard. Mocht je willen weten wat wij er van vinden, dan hebben we hier onze uitgebreide review in de aanbieding.

Reageer op artikel:
Speel F1 2020 dit weekend helemaal gratis
Sluiten