Speel FIFA 19 tegen een vriend zonder regels

Een potje FIFA met maten is een perfecte tijdsbesteding. Even laten zien wie er het beste van jullie is of gewoon kijken hoe twee van je vrienden steeds agressiever worden tijdens een potje voetbal. In FIFA 19 wordt het spelen van losse potjes nog leuker dan in FIFA 18, dankzij de toevoeging van een aantal toffe modi.

FIFA 19 zonder regels

Het spelen van een los potje vind je nog altijd in de zogenaamde Kick Off-modus. Daar kun je nog altijd een gewoon potje voetbal spelen, waarbij beiden een club of land kiezen en dan los gaan. Nieuw in FIFA 19 is dat uitgever Electronic Arts nu in het bezit is van de Champions League-licentie. Als gevolg daarvan kun je zo’n los potje spelen met de sfeer en aankleding van een Champion’s League-finale.

FIFA 19

Wil je meer dan één potje spelen, dan kun je een Best of Serie kiezen. hierin speel je FIFA 19 over drie of vijf wedstrijden, waarbij de winnaar degene is die als eerste twee of drie wedstrijden wint. Je kunt ook twee potjes spelen, waarbij de regels van uit en thuis gelden, waarbij bij een gelijke stand uitgescoorde doelpunten zwaarder tellen. Maar echt interssant wordt de Kick Off-modus met de optie House Rules.

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier zelf regels aan de game toevoegen. Zo kun je de game gaan spelen zonder de buitenspelregel, zonder dat je voor overtredingen wordt bestraft of dat je de scheidsrechter helemaal maar thuis laat.

Ook kun je hier met de Survival modus aan de slag. Elke keer als jij een doelpunt scoort, dan wordt er een speler uit jouw team weggelaten, waardoor het lastiger is om het volgende doelpunt te maken. Maar het levert ook weer extra spanning op over wie er het beste om kan gaan in uitzonderlijke omstandigheden.

FIFA 19 is vanaf 25 september beschikbaar. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze gamingpagina.

Reageer op artikel:
Speel FIFA 19 tegen een vriend zonder regels
Sluiten