Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 mrt 2020

Ultiem medicijn tegen verveling: Speel Football Manager 2020 gratis

De hele dag thuiswerken: het kan, maar het is niet altijd even leuk. In sommige gevallen ben je wat productiever, terwijl er andere momenten zijn dat je even niks kunt doen. Voor dat laatste geval hebben we nu de ultieme tip: Football Manager 2020.

In deze game heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met je favoriete voetbalteam. Daarbij betreed je niet zelf het heilige gras, maar ben jij de trainer, die alles uit moet zetten. En het beste nieuws? Football Manager 2020 is nu helemaal gratis.

Speel Football Manager 2020 gratis

Nu is het geen deal die voor eeuwig geldt. Maar het is ook geen kort weekend waarin Football Manager 2020 gratis is. Nee, de game wordt voor bijna een week gratis beschikbaar gesteld. Mocht je daar oren naar hebben, dan kun je hier naar de Steam-pagina van de game gaan en hem daar gelijk binnenhalen. Tijdens het spelen is er dan geen enkele beperking. Als je een beetje goed doorspeelt kun je binnen een week een club uit de laagste Engelse competitie laten doorgroeien naar een Champion’s League winnaar. Of je gaat aan de slag met Wuhan Zall, een club die speelt in de hoogste Chinese competitie. Ja, ik gooi er gewoon even een coronaverwijzing in.

Football Manager 2020
Elke wedstrijd weer anders (Afbeelding: Sega)

Mocht je na een week helemaal verslaafd zijn aan Football Manager 2020, dan is het gewoon mogelijk om de game te kopen en dan er mee verder te gaan. Of misschien liggen je dromen na een wijk aan duigen wanneer blijkt dat ons aller Ajax in het jaar 2026 degradeert, terwijl Feyenoord kampioen wordt. De game is overigens zowel te spelen op de pc als op de Mac. Dus als je van je werk een MacBook in huis hebt staan en je kunt daar dingen op installeren, dan kun je daar gewoon mee losgaan. Gebruik je een tweede scherm om je werkzaamheden te doen, terwijl je op je laptop voor de overwinning gaat. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
Ultiem medicijn tegen verveling: Speel Football Manager 2020 gratis
Sluiten