Speel gratis Modern Warfare-maps via Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone is de grote hit van dit moment, met tientallen miljoenen gamers. Het is dan ook een zeer fijne en vermakelijke Battle Royale-game, waarbij je met 150 man het telkens tegen elkaar opneemt.

Toch kan ik me voorstellen dat je na een paar potjes Call of Duty: Warzone zin hebt in iets anders. Iets waarbij je iets meer in de actie zit, zoals bij Call of Duty: Modern Warfare. Wat dat betreft hebben we voor dit weekend goed nieuws.

Gratis Modern Warfare in Call of Duty: Warzone

Want wanneer je Call of Duty: Warzone en eigenlijk nog nooit de multiplayer van Modern Warfare hebt gespeeld, dan krijg je dit weekend de mogelijkheid om dat wel te doen. Het is wel een beperkte ervaring, maar je krijgt dit weekend in de game toegang tot de zogenaamde Stocked Up, Locked Down-playlist. Daarmee krijg je toegang tot twee maps die je kent van Call of Duty: Modern Warfare. Het gaat daarbij om Shoot House en Atlas Superstore.

De map Atlas Superstore (Afbeelding: Activision)

De eerste geldt als een 6 tegen 6-ervaring, wat dus heel anders is dan dat je van Call of Duty: Warzone gewend bent. De tweede is bedoeld voor potjes van tien tegen tien. De playlist roteert de twee maps en per map zijn er verschillende soorten modi en natuurlijk het klassieke Team Deathmatch. Je moet dus maar zien wat de game je voorschotelt. Maar het is in elk geval wel mooi om op een gratis manier een andere game te ervaren. Mocht je al Modern Warfare hebben? Dan kun je die playlists natuurlijk ook spelen.

Naast dit gratis weekend voor Modern Warfare via Call of Duty: Warzone krijg je nog een bonus. Zo krijg je tijdelijk dubbele XP voor alles wat je doet en krijg je maar liefst tien gratis tiers in de Battle Pass. Op die manier speel je nieuwe content net wat sneller vrij. De toegang begint vanavond. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina

Reageer op artikel:
Speel gratis Modern Warfare-maps via Call of Duty: Warzone
Sluiten