Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 3 jun 2019

Speel mee met WWDC Keynote Bingo en win een Sonos

WWDC 2019 staat op het punt van beginnen en de aankondigingen zijn vast amazinggreat en exciting. De superlatieven van Apple zijn inmiddels een beetje cliché, maar ze kunnen je mooie prijzen opleveren. Als je tenminste meespeelt met onze Keynote Bingo.

Keynote Bingo: hoe werkt het?

Heel simpel. Kijk om 19:00 uur naar de livestream van Apple en open onze Keynote Bingo via bingo.omt.nl. Luister goed naar de typische Apple-woorden en aankondigingen. Is een rij horizontaal of verticaal vol? Dan heb je bingo!

Stuur je volle bingokaart in

Je kunt een screenshot maken van je volle bingokaart en die mailen naar [email protected], of sturen via Facebook Messenger. Tot slot mag een tweet naar @onemorething met de hashtag #keynotebingo ook. We sturen de winnaars op vrijdag een persoonlijk bericht en je kunt tot dinsdag 17:00 uur insturen. Zo kun je ook meedoen als je de 2019 keynote later terugkijkt.

Klik om je persoonlijke kaart te openen.

Win een Sonos-bundel

Heb je als eerste bingo? Dan winje een bundel met twee Sonos One-speakers ter waarde van € 458,99. De kleur mag je zelf kiezen. Als troostprijs verloten we onder alle inzenders ook twee kaarten met 25 euro App Store-tegoed. Mind you: iedere bingokaart heeft een unieke code, dus vals spelen is zinloos.

Reageer op artikel:
Speel mee met WWDC Keynote Bingo en win een Sonos
Sluiten