Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gadgets 12 feb 2019

Want Test: flinke lading speelgoed van AliExpress

Shoppen bij AliExpress: het lijkt iets te mooi om waar te zijn. Toffe producten zijn er massaal te koop voor een veel te lage prijs. Waar je zou denken dat dit misschien niet zou kunnen, lijkt het wel degelijk zo te zijn. Althans, dat is wat Mark en Thomas deze week volop testten in Het AliExperiment. 

Flinke lading speelgoed van AliExpress

In onze wekelijkse rubriek is wel te lezen dat AliExpress helemaal vol staat met de meest gekke producten. Van bizarre gadgets tot aan speelgoed wat de moeite waard is: het is allemaal te halen. Maar waar de plaatjes er op de website fantastisch uitzien, weten we natuurlijk niet hoe goed de producten daadwerkelijk zijn. Zeker gezien het feit dat het allemaal geen drol kost. Daarom moet je gewoon een paar mafkezen hebben die van alles bestellen op de site en eens goed gaan kijken naar de kwaliteit van de spullen.

Dat is precies wat Mark elke week doet in onze YouTube-serie genaamd Het AliExperiment. Samen met een gast test hij elke week verschillende producten van de webshop en kijkt hij hoe goed deze eigenlijk zijn voor het weinige geld dat ze kosten. Deze week ging hij samen met Thomas van Manners, en presentator van Kijkvoer, los met speelgoed van de webshop.

Ze kregen een UFO die ze zelf in elkaar moesten zetten, mochten spelen met een van de meest epische bestuurbare auto’s ooit en gingen los met Walkie Talkies. Kortom: de twee werden weer heel even kind en mochten eventjes spelen met speelgoed.

Benieuwd naar de bevindingen van de mannen? Check dan de aflevering hieronder!

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door de video’s, en wil je zelf de gadgets gaan bestellen? Lees dan eerst dit artikel, waarin uitgelegd wordt hoe AliExpress zijn consumenten beschermd.

Het is veilig om er producten te bestellen vanuit Nederland, maar in dat artikel staan wel een aantal dingen die je eerst even moet lezen. Zo ben je precies op de hoogte van wat je wel en niet moet doen op het platform. Veel winkelplezier!

Reageer op artikel:
Want Test: flinke lading speelgoed van AliExpress
Sluiten