Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 25 jan 2019

De sphoon_phork verandert je smartphone in een vork of lepel zodat je kunt multitasken

Tegenwoordig lijkt voor veel mensen wat er op hun smartphone gebeurt een stuk interessanter te zijn dan de wereld om zich heen. Overal waar je kijkt zijn mensen druk bezig met hun toestel en zelfs als ze aan het eten zijn, willen ze tegelijkertijd ook nog even Facebook of Insta checken. Als jij dat laatste ook doet, weet je dat het best een geklungel kan zijn om je smartphone en vork of lepel tegelijkertijd vast te houden. Maar niet getreurd, het geklungel is binnenkort mogelijk voorbij met den sphoon_phork: een case die je smartphone omtovert in een lepel of vork.

Smartphone case met vork en lepel

Met de Sphoon_Phork hoef je nooit meer te klungelen met je smartphone en je bestek, want de case zorgt ervoor dat de twee worden samengesmolten. Het idee is simpel, maar ergens toch ook wel weer briljant. Aan de achterkant van de case is er een speciaal plekje, waar een lepel en vork voor je klaarstaan. Wanneer het tijd is om te eten, kun je één van beide aan de onderkant van de case in een gleuf schuiven en voilá.

sphoon_phork smartphone case

Eerst voor iPhones

Zoals je zou verwachten is de sphoon_phork een Kickstarter project en op het moment is de bijzondere case beschikbaar voor de iPhone 7, 8, X en Xs. De makers geven echter aan dat ze van plan zijn om de case ook voor andere toestellen klaar te maken, wanneer ze hun investeringsdoel hebben behaald. Onder andere de Pixel 3, iPhone Xs Max, Huawei Mate 20 en Samsung Galaxy S9 staan op de planning.

sphoon_phork smartphone case

Pledgen op Kickstarter

Mocht je mee willen helpen aan dit (volgens de makers) nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van de mensheid, kun je met een pledge van zo’n 25 euro een sphoon_phork bemachtigen. Met nog 21 dagen te gaan, hebben ze echter op het moment nog niet zoveel geld binnengehaald. Het kan dus wel een beetje riskant zijn om een pledge te doen. Je moet altijd oppassen met Kickstarter projecten, aangezien je soms je geld niet terugkrijgt als het investeringsdoel niet wordt behaald.

sphoon_phork smartphone case

Een andere opmerkelijke smartphone case is de Prynt. Met deze case kun je niet eten, maar hij print wel meteen als een Polaroidcamera je foto’s uit.

Kickstarter

Reageer op artikel:
De sphoon_phork verandert je smartphone in een vork of lepel zodat je kunt multitasken
Sluiten