Spider-Man 3 doet beroep op oude bekende: Electro keert terug!

In 2021 moet er een nieuwe Spider-Man film in de bioscoop draaien. Daarin zien we een oude bekende terug.

Spider-Man is een van de populairste superhelden in het Marvel Cinematic Universe. Dat is niet zo raar aangezien de films altijd voor humor zitten en de schurken altijd goed zijn uitgewerkt. Bovendien vult Tom Holland de rol van Peter Parker op een moderne manier in, wat er goed uitziet in  Homecoming en Far From Home.

Spider-Man komt terug

Iets anders wat altijd terugkomt in Spider-Man zijn de bekende schurken. Zo zagen we in de eerste film van Parker al Vulture terug en konden we in het tweede deel genieten van een geweldige Jake Gyllenhaal die Mysterio vertolkte. In het derde deel gaan we volgens The Hollywood Reporter weer een bekende oude bekende terugzien: Electro.

De laatste keer dat we Electro terugzagen in een Spider-Man Film, was in The Amazing Spider-Man 2 uit 2014. Die rol werd toen vertolkt door Jamie Foxx. Juist Foxx is nu in onderhandeling om de rol opnieuw op zich te nemen en dat is opvallend te noemen. In Spider-Man 2 zagen we namelijk hoe de schurk overleed. Spider-Man overlaadde de schurk met elektriciteit wat hij niet meer aankon.

Toch is het niet nieuw dat een ster later terugkeert in een Spider-Man-film. Zo zagen we aan het eind van Far From Home een bijzonder gezicht terugkeren in de film. Zo verbaasde J.K. Simmons iedereen door de rol van J. Jonah Jameson op zich te nemen. Eerder speelde hij die rol in de Spider-Man trilogie van 2002 tot 2007.

Zelfde cast

Wat goed nieuws is, is dat het team van de laatste twee films weer voor een groot deel bij elkaar is. Zo zal deze ook weer geregisseerd worden door Jon Watts. Ook lijkt er aan de cas niet veel te zijn veranderd. Zo speelt Zendaya weer MJ, keert Marisa Tomei terug als Aunt May en zien we Jacob Batalon terug als Ned.

Als alles goed gaat, wat in de huidige tijd maar de vraag is, draait het derde deel van de nieuwe Spider-Man-reeks vanaf 17 december 2021 in de bioscopen. Tot die tijd kun je in ieder geval genieten van de nieuwe game.

Reageer op artikel:
Spider-Man 3 doet beroep op oude bekende: Electro keert terug!
Sluiten