Maak alvast kennis met Spider-Man: Into the Spider-Verse met deze AR-ervaring

Op 20 december wordt de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse uitgebracht in de Nederlandse bioscopen en afgaande van de trailer belooft het een waar spektakel te worden. Sony voelt gelukkig mee met fans die niet zo lang kunnen wachten en heeft een slimme manier bedacht om iedereen alvast in de stemming te krijgen. Wie alvast kennis wil maken met de held kan namelijk nu al aan de slag met een mobiele AR-ervaring.

Spider-Man op bezoek

Sony heeft een speciale site in het leven geroepen ter ere van Spider-man: Into the Spider-Verse. Op de site wordt aangeraden om hem te bekijken op je smartphone of tablet voor de beste ervaring. Nadat je ze toestemming hebt gegeven om je camera te gebruiken en je op de grond hebt getapt, verschijnt Spider-Man in je kamer om zijn kunstjes te laten zien. Je ziet hem verschijnen op verschillende plekken in de ruimte en als je een vriend bij je hebt, kun je zelfs met de spinnenman op de foto gaan.

Spider_man: Into the Spider-Verse

Gebaseerd op Amazon technologie

Volgens Hollywood Reporter zou de augmented reality ervaring zou gebaseerd zijn op technologie van Amazon en zelfs draaien op Amazon Web Services. Rose Philips, Senior VP Digital Marketing bij Sony Pictures, geeft aan dat de beslissing om Spider-Man als een AR ervaring naar mobiele apparaten te brengen prijzenswaardig is. Niet alleen omdat de acrobatische moves van de superheld de ervaring vermakelijk maken, maar ook omdat hij één van de helden is waar de meeste mensen zich in kunnen herkennen.

Dus als je alvast wat wilt spelen met Spider-Man, kun je wat tijd met hem spenderen op de Spider-Verse site. Mocht je de trailer nog niet hebben gezien, is het zeker een aanrader om nog meer in de stemming te komen voor de aankomende film. Alles wijst erop dat het een dijk van een release gaat worden.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Maak alvast kennis met Spider-Man: Into the Spider-Verse met deze AR-ervaring
Sluiten