Spider-Man gered door dronken telefoontje van Tom Holland

Als jij enige interesse hebt in Marvel en superheldenfilms dan zal je ongetwijfeld hebben meegekregen dat er gedoe was rondom Spider-Man. Vanwege onvrede besloot eigenaar Sony namelijk dat Disney het personage niet meer in diens Marvel Cinematic Universe films mocht laten voorkomen.

Gelukkig werd er na herhaaldelijk overleg een nieuwe overeenkomst gesloten. Deze nieuwe deal was blijkbaar mede te danken aan Tom Holland, die de CEO van Disney gevraagd zou hebben om een nieuwe Spider-Man deal te overwegen. Het blijkt nu echter dat hij dit in een beschonken staat gedaan heeft.

Tom Holland zat ”dronken” aan de telefoon met Disney

Toen Tom Holland onlangs te gast was bij Jimmy Kimmel Live! werd hem gevraagd naar zijn aandeel in het oplossen van de rel rondom Spider-Man:

”We waren op de D23 [Disney beurs] toen het bekend werd en ik was compleet verslagen. Het was verschrikkelijk. Ik vroeg of ik het e-mailadres van [Disney CEO] Bob Iger kon krijgen omdat ik hem wilde bedanken voor de vijf geweldige jaren met Spider-Man. Ik kreeg zijn adres en nadat ik de email verstuurd had kreeg ik al vrij snel als reactie dat hij met me wilde bellen.”

”Een aantal dagen later ging ik naar een pub quiz in ons dorp. Gedurende die quiz had ik drie bier gedronken en weinig gegeten. Vervolgens kreeg ik een telefoontje van een onbekend nummer. Ik had het zoiets van ‘Ik denk dat dit Bob Iger is, maar ik ben nu dronken.”

Aldus Holland. Vervolgens zou hij volgens Iger emotioneel zijn geworden over de kwestie. In het gesprek geeft de acteur aan dat hier een kern van waarheid in zat. Mocht je het gehele interview willen zien dan kan dat hieronder:

Nieuwe Spider-Man film

Wat precies de toekomst van Spider-Man gaat zijn is nog niet helemaal duidelijk. We weten dat er ten minste één nieuwe Marvel Cinematic Universe film rondom het personage gaat komen. Ook heeft Sony enkele Marvel series gepland, waarin Spider-Man zomaar zou kunnen opduiken.

Reageer op artikel:
Spider-Man gered door dronken telefoontje van Tom Holland
Sluiten