Nieuwe Spider-Man trailer toont wereld na Endgame

Zoals je waarschijnlijk wel hebt meegekregen draait Avengers: Endgame, de langverwachte afsluiter van de Avengers reeks, nu in de bioscoop. Het blijkt nu echter dat het verhaal eigenlijk nog niet helemaal is afgelopen…

Spider-Man: Far From Home trailer

Het Marvel Cinematic Universe telt maar liefst 22 films welke allemaal deel uitmaken van één groot verhaal. Met het recent verschenen  Avengers: Endgame leek het alsof dit na een ruime 10 jaar eindelijk afgesloten werd, maar de oplettende fan wist wel beter. Er staat namelijk nog een film gepland. Het gaat hier om het vervolg op de in 2017 verschenen Spider-Man: Homecoming.

Deze sequel draagt de titel Spider-Man: Far From Home en speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. In tegenstelling tot de vorige trailer voor de film zitten er dit keer wel enkele flinke spoilers in de promotievideo verwerkt. Bekijken op eigen riscio dus!

Spider-Man: Far From Home heeft naast Tom Holland (Spider-Man/Peter Parker) weer rollen voor Zendaya, Jacob Batalon, Michael Keaton en Marisa Tomei. Nieuwkomers zijn Jake Gyllenhaal en Cobie Smulder.

De film zal geregisseerd worden door Jon Watts, de man die ook verantwoordelijk was voor Spider-Man: Homecoming. Het is de bedoeling dat Spider-Man: Far From Home vanaf 4 juli in de bioscoop te zien zal zijn.

Grootste film ooit?

Het eerder genoemde Avengers: Endgame doet het nog steeds erg goed aan de bioscoopkassa en is onlangs zelfs nummer 2 op een noemenswaardige lijst van ”best bezochte films ooit” geworden. De kans dat de film koploper Avatar weet te verslaan is echter klein, maar wie weet dat de bovenstaande trailer mensen enthousiast maakt om Endgame nog eens te zien.

Avengers: Endgame

Naast een nieuwe Spider-Man staat er ook nog een Guardians of the Galaxy film gepland. Deze film heeft echter wel wat vertraging opgelopen, mede omdat regisseur James Gunn werd ontslagen. Onlangs werd echter bekend dat hij weer terug mocht komen. Het is echter niet bekend of deze titel ook nog een rol in het Marvel Cinematic Universe speelt.

Reageer op artikel:
Nieuwe Spider-Man trailer toont wereld na Endgame
Sluiten