Spider-Man: Far From Home krijgt nieuwe bioscoopversie

In navolging tot Captain Marvel en Avengers: Endgame heeft inmiddels ook Spider-Man: Far From Home de 1 miljard dollar grens overschreden. In plaats van dat distributeur Sony haar succes viert hebben ze een plan bedacht om nog meer geld aan de film te kunnen verdienen. Ze gaan hem namelijk opnieuw in de bioscoop uitbrengen, maar dan met enkele nieuwe scenes.

Spider-Man: From Home krijgt extended bioscoopversie

Sinds de overname is het voornamelijk Disney die het succes van de Marvel films opstrijkt. Al pikt in het geval van Spider-Man: Far From Home ook Sony een graantje mee. Dit omdat zij de film uitbrachten en hiermee hun meest succesvolle titel aller tijden in handen hebben. Al blijkt nu dat ze nog meer uit de film willen halen.

Het plan is namelijk om de film binnenkort terug naar de bioscoop te halen, maar dan met 4 minuten aan extra beeldmateriaal. Dit in de hoop dat fans deze extended versie een reden vinden om Spider-Man Far From Home nogmaals op het grote scherm te gaan zien.

De nieuwe versie zal vanaf 29 augustus in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Of de vernieuwde Spider-Man film ook naar Nederland zal komen is nog niet bekend, maar we gaan er niet vanuit.

Avengers: Endgame

Sony heeft dit trucje vermoedelijk afgekeken van Avengers: Endgame, waarbij hetzelfde gedaan werd. Toen de film – na ruim 1 miljard te hebben opgeleverd – over zijn hoogtepunt heen was besloot Disney namelijk om deze opnieuw uit te brengen, maar dan met enkele extra scenes.

Ondanks dat veel fans niet echt te spreken waren over het toegevoegde materiaal zorgde dit er wel voor dat Avengers: Endgame de meest opbrengende film aller tijden kon worden. Het is echter nog maar de vraag of het voor Spider-Man: Far From Home ook zoveel gaat opleveren, maar er zullen ongetwijfeld enkele fans zijn die hem een tweede keer willen zien.

Reageer op artikel:
Spider-Man: Far From Home krijgt nieuwe bioscoopversie
Sluiten