Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 15 jan 2019

Wat ons opviel in de Spider-Man: Far From Home trailer

Zoals jullie misschien wel gezien hebben is vandaag eindelijk de eerste trailer voor Spider-Man: Far From Home verschenen. Mocht je deze nog niet gezien hebben, dan is hij hieronder te bekijken:

Spider-Man: Far From Home trailer

Er waren echter een aantal dingen die ons opvielen in de trailer. Al helemaal vanwege het feit dat het verhaal achter deze film zich na Avengers: Endgame af gaat spelen.

⚠️ PAS OP! POTENTIËLE SPOILERS! ⚠️

  • We zien Nick Fury, het voormalige hoofd van S.H.I.E.L.D. Dit door Samuel L. Jackson gespeelde personage werd echter weggevaagd in de after-credits scene van Avengers: Infinity War. Aangezien hij toch in deze film zit lijkt het erop dat hij weer tot leven zal komen.
  • Het feit dat Spider-Man zelf ook springlevend is zegt ook wat over de uitkomst van Avengers: Endgame.
  • Jake Gyllenhaal’s personage Mysterio is op het eerste gezicht geen slechterik, maar een potentieel bondgenoot van Peter Parker.
  • Het personage van Liz (gespeeld door Laura Harrier) is nergens te bekennen.
  • Desondanks zijn een aantal van Spider-Man’s andere vrienden, waaronder Ned en Michelle, wel te zien.

Natuurlijk waren een aantal van deze dingen al eerder bekend, maar het blijft interessant om zo’n trailer te analyseren.

Spider-Man: Far From Home zal worden geregisseerd door Jon Watts, die ook voorloper Spider-Man: Homecoming heeft gemaakt. Naast Tom Holland (Spider-Man/Peter Parker) zullen ook Zendaya, Michael Keaton, Jacob Batalon en Marisa Tomei terugkeren in deze sequel. Nieuwe rollen zijn ervoor Cobie Smulders en de eerdere genoemde Jake Gyllenhaal. De film zal vanaf 4 juli dit jaar in de Nederlandse bioscoop draaien.

De kans is groot dat het een geweldig jaar gaat worden voor Marvel, omdat naast deze film natuurlijk ook de nieuwe Avengers en Captain Marvel in de bioscoop zullen verschijnen. Daarnaast zal ook X-Men: Dark Phoenix uitkomen. Deze is vanaf 6 juni in de bioscoop te zien.

Reageer op artikel:
Wat ons opviel in de Spider-Man: Far From Home trailer
Sluiten